Преглед на Lydsto R1 Интелигентната Роботна Прахосмукачкаlydsto r1 pregled

Преглед на Lydsto R1

В тази статия, която включва подробно потребителско изживяване, ние сме тук с Lydsto R1 Review. И така, какво предлага Lydsto R1 на потребителите?

Какво предлага на потребителите интелигентната роботна прахосмукачка Lydsto R1, която почиства не само вашия дом, но и себе си, с автономна технология за събиране на прах?В тази статия, която включва подробно потребителско изживяване, ние сме тук с Lydsto R1 Review.

Прочети Още: Преглед на Huawei Watch Fit Elegant

Подробен преглед на Lydsto R1

Ако искате да си купите нова роботизирана прахосмукачка в днешно време, ще установите, че тя работи до голяма степен автономно: Да, те почистват дома ви, но трябва да премахвате натрупания в прахосмукачката прах и мръсотия ръчно след всяко почистване. Е, бихте ли искали да срещнете робот прахосмукачка, който работи напълно автономно до собственото си почистване?

Lydsto R1 изхвърля праха и мръсотията, които се събира след почистване, в торбата за прах, разположена във външното тяло.По този начин не е нужно да се справяте с прах и мръсотия след всяко почистване и не трябва да влизате в контакт с такива материали. Всичко, което трябва да направите, е да подменяте торбичката за прах на външното тяло с нова всеки месец или така.

Lydsto R1 предлага на потребителите опции за почистване в няколко различни комбинации. Откъм широката страна имате четири различни опции: безшумен режим , стандартен режим , тежък режим и максимален.Изборът, който правите между тези режими, влияе върху скоростта на двигателя и мощността на засмукване, а оттам и върху качеството на почистване.

От страната на мопа имате три различни опции: Ниска вода , Средна и Силна вода . Резервоар за вода от 250 ml; Той може да изтрие едно място с площ от 150 м2 в режим с ниска вода , 120 м2 в режим със средна вода и 90 м2 в режим с много вода

Преди почистване можете да зададете режима за почистване и избърсване през приложението, както и да изберете между само почистване или само избърсване. Също така, благодарение на специалния режим в приложението,  можете да дефинирате различни режими за всяка стая. 

По този начин можете да накарате Lydsto R1 да почисти залата в режим на максимално почистване и избърсване, а стаите в стандартен режим на почистване и избърсване. Разбира се, всички модове, които ще създадете тук, са оформени според вашите собствени желания.

В допълнение към всичко това, още един момент, който трябва да споменем, е относно зоната за почистване.Lydsto R1 има множество опции за почистване:

– Общо почистване: Този режим е режим, който можете да използвате за почистване на всяка зона във вашия дом. По този начин всички точки на картата се изчистват.

– Почистване на площ: С  този режим можете да почиствате само стаята или стаите, които сте избрали. Например можете да го накарате да почисти и да избърше залата, само като го изберете.

– Фиксирана точка (маркирано местоположение): Този режим е режим, който можете да използвате, за да изчистите избрана зона от 1,6 mt x 1,6 mt. 

– Фиксирана точка (на място): Този режим се използва за почистване на площ 1,5 mt x 1,5 mt, където се намира метлата.

– Почистване на сегментирана зона: Този режим може да се използва за почистване на място с размер, който изберете от картата. Тук изцяло зависи от вас да определите ширината и дължината на зоната.

Разбира се, можете да редактирате всички тези настройки в режим Временно почистване. По този начин можете да определите времето, в което сте в офиса, училището или на друго място, чрез приложението и да зададете как искате прахосмукачката да почиства къщата, когато не сте у дома.lydsto r1

Коментар на редактора: 

Lydsto R1 елиминира обезпокоителните аспекти на стандартното почистване с функция почистване и изтриване. Освен това, за разлика от други прахосмукачки роботи, той изпразва собствен контейнер за прах, което го прави напълно автономна прахосмукачка робот.

R1 е много добър при сканиране и картографиране на къщата. Той също така разпознава вратите и автоматично разделя стаите по време на картографирането. Към този момент разделянето на помещенията се извършва доста успешно като цяло, но понякога може да се наложи да направите малки корекции.

Когато говорим за препятствия като изпъкналости на вратите, не е нужно да се притеснявате за такива ситуации благодарение на колелата под тях. Между другото, трябва да кажа, че прахосмукачката няма проблем, когато срещне нормален кабел, но може да бъде прикрепена към кабелите в области, където броят на кабелите е повече от един.

Например, в претъпкана среда, където под бюрото ми има компютри, монитори, зарядни за телефони и таблети, те често могат да изпитат прекъсвания. Въпреки че това е общата съдба на прахосмукачките роботи, можете да разрешите този проблем с функцията за добавяне на виртуална стена в менюто за редактиране на картата .

По този начин можете да плетете зона с плътни кабели или да не искате да метете тази зона с виртуални стени и можете да предотвратите достигането на метлата там. Въпреки това, когато купувате робот прахосмукачка, по-добре е да украсите хола и стаите си, за да съответства на тази прахосмукачка. Може да помислите за премахване на всички кабели, от които не се нуждаете, и да се отървете от ненужните препятствия.

И накрая, нека поговорим за качеството на почистването: Споменахме, че Lydsto R1 има четири различни режима на почистване и три различни режима на изтриване. Ако пускате метлата всеки ден, ще бъде достатъчно да използвате стандартния режим и на двете. Ако използвате метлата за по-дълги периоди, тогава можете да получите поддръжка от мощните модове.

Във всеки случай мога да кажа, че той извършва както бързо, така и висококачествено почистване в зависимост от избора, който правите. Почиства краката на мебелите като маси или столове и се уверява, че не се оставя мръсотия, като се разхождате по краищата на мебелите.

Съдържание на Lydsto R1 Box

 • Lydsto R1
 • Външно зареждащо устройство, действащо като прахоуловител
 • Торба за прах (7 броя)
 • Комплект кърпа за моп
 • Кърпа за моп (1 брой)
 • Еднократна кърпа за моп (30 броя)
 • Комплект за почистване
 • Упътване за употреба
 • Ръководство за бърз старт

Lydsto R1 излиза от кутията с външно зареждащо устройство, което също функционира като станция за събиране на прах. Ако говорим за останалото съдържание в кутията, има седем торбички за прах, един комплект за почистване, един плат за почистване на трици, тридесет кърпи за еднократна почистване, комплекти за почистване и ръководства за потребителя.

Изобилието от кърпи и торбички за прах, от които потребителите ще се нуждаят в кутията, наистина е задоволително за потребителите.

Какви са характеристиките на Lydsto R1?

 • Обороти на двигателя: 17.000 RPM
 • Мощност на засмукване: 2.700 Pa
 • Резервоар за вода: 250 мл
 • Площ на подложката: 90 m2 – 150 m2 (в зависимост от режима) (с напълнен резервоар)
 • Навигация и картографиране: LDS 2.0 и Lysmart V5
 • Многократно картографиране: Да (до три)
 • Сканиране: 360 градуса (до 8 метра)
 • Процесор:  Quanzhi MR112 (двуядрен)
 • Батерия: 5.200 mAh
 • Време за използване: до 180 минути (едно зареждане)
 • Гласова обратна връзка: Да (турски)
 • Цветови опции: черно / бяло

Характеристики на устройството за събиране на прах и зареждане

 • Канал за събиране на прах: 430 мм
 • Обороти на двигателя: 50 000 RPM
 • Мощност на засмукване: 30.000 Pa
 • Процент на почистване: 98%
 • Капацитет на торбата за прах: 3 литра

Характеристики на мобилното приложение

 • Езикова поддръжка: турски и английски и немски и френски и испански
 • Редактиране на карта: Да
 • Добавяне на виртуална стена: Да
 • Зоново почистване: Да
 • Избор на режим на почистване: Да
 • Временно почистване: Да
 • Дистанционно управление: Да

Резултат

Lydsto R1 елиминира обезпокоителните аспекти на стандартното почистване с функция почистване и изтриване. Освен това, за разлика от други прахосмукачки роботи, той изпразва собствен контейнер за прах, което го прави напълно автономна прахосмукачка робот.

Ако търсите робот-прахосмукачка, който да извършва ежедневното почистване на дома ви и да ви спаси от караницата междувременно, Lydsto R1 може да е най-добрата робот-прахосмукачка за вас.

Подобни публикации

 1. Dacia Duster ще смени името си!
 2. Филтърът за стареене в реално време става популярен в TikTok
 3. Как да увелича снимката на профила в Discord?
 4. Как да конвертирате MOV файлове в MP4?
 5. Honor Magic 6 Pro със 160 MP перископна камера Характеристики, цена и дата на пускане

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.