Причини за отхвърляне на покани в Adsenseadsense, pokana, othvarlqne

Google AdSense е една от водещите възможности за печелене на пари от блоговете ви или каналите в YouTube, но не е толкова лесно да имате положителен резултат. Ако се оплаквате от постоянния отказ на приложенията си в AdSense, може да пренебрегнете едно от следните.

Няма да можете да приемате подадените от Вас AdSense за една седмица с блогове или канали в YouTube. Google може да мисли, че новооткритите блогове или канали в YouTube често са неадекватни и не могат да прегледат молбата ви. Съдържанието на новооткритите канали или блогове в YouTube не е достатъчно за Google. Трябва да се противопоставите на Google със съдържанието, което изпращате с оригиналния си стил, за да потвърдите кандидатурата си.

Връщането на рекламите Ви в други реклами и рекламирането на блога Ви е причина да не приемете молбата Ви за Google AdSense. Може да мислите, че това е добър начин да печелите пари, но вашият блог не е нищо друго, освен една дъмпинг и за потребителите, и за AdSense. След като сте избягали от интензивни реклами от блога си, изпратете молбата си за Google AdSense.
google,adsense,pokana,othvarlqne
Друга възможност е да включите неподходящо съдържание в канала или блога си. Съдържание за пълнолетни, незаконно съдържание на закона за авторското право, съдържание, свързано с хакерство, съдържание, свързано с наркотици, е достатъчно основание за отхвърляне на молбата Ви за AdSense.

Най-важното нещо, което трябва да се обмисли по време на прилагането на Adsense е, че не се прилага отново и отново при отхвърляне. Имайки предвид горепосочените фактори, трябва да преразгледате канала или блога си и да не оставяте причина Google да ви откаже.

Можете да кандидатствате и за собствения си профил, като кликнете върху връзката Google Adsense.

Подобни публикации

  1. Потребителите на Android казват, че GIF файловете от iPhone са повредени
  2. YouTube с нова функция Супер чат
  3. Instagram се срина ли? Потребителите имат проблеми с достъпа!
  4. Spotify направи уникална промяна в дизайна си: Как изглежда?
  5. Нова функция за изкуствен интелект, идваща в Windows 11

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.