Вашата връзка не е поверителна грешка и решениеvrazkate ne e poveritelna sertifikatat iztekal

Вашата връзка не е лична грешка и решение

Каква е вашата връзка не е частна грешка, защо е така, какви са решенията? Подготвили сме подробно ръководство за интернет потребителите, които са любопитни за отговорите на тези въпроси.

Вашата връзка не е частна грешка е сред досадните проблеми, с които много интернет потребители се сблъскват от време на време. Има различни начини за отстраняване на проблема. Тези методи могат да помогнат за решаването на проблема.

Понякога, когато се опитате да посетите уебсайт, може да срещнете досаден проблем. Ако сте се сблъскали с въпросния проблем, можете да приложите методите в ръководството, което сме подготвили.

Ще обясним какво точно означава грешката и защо възниква, преди да преминем към решенията на проблема, който се отразява негативно на изживяването при сърфиране в интернет. По този начин можете да се информирате за въпросния проблем.

Каква е грешката във вашата връзка, а не частна?

Проблемът „Вашата връзка не е частна“ означава, че интернет браузърът не е успял да провери дали уебсайтът, който ще бъде посетен, е безопасен или не. Интернет браузърът показва това предупредително съобщение, за да предотврати посещението на сайта, тъй като посещението на опасен сайт може да изложи личната ви информация на риск.

Браузърът проверява сертификата за сигурност на сайта, за да защити поверителността на потребителя при посещение на сайт. Сертифицирането може да не отговаря на стандартите. Това означава, че вашите лични данни няма да бъдат криптирани и следователно уязвими за онлайн заплахи.

Какво причинява вашата връзка, а не частен проблем?

Преди да отвори уебсайт, интернет браузърът проверява цифровия сертификат на сайта, за да се увери, че отговаря на изискванията. Този сертификат криптира и защитава данни като лична информация на потребителите, информация за контакт, пароли и лични методи.

Причините, поради които SSL сертификатът не може да бъде проверен, са различни. Сайтът, който ще бъде посетен, може да няма сертификат, сертификатът му може да е изтекъл. Дори неправилно зададен сертификат може да причини споменатата грешка.

Каквито и да са причините за сертификата, собственикът на уебсайта трябва да поправи това много скоро, но понякога сертификатът може да не е източникът на връзката ви, не е частен проблем. Тази грешка може да бъде причинена от вашето устройство или браузър.

Възможно е браузърът да не комуникира с уебсайта, който се опитвате да посетите. Ако устройството или браузърът са източникът на проблема, има някои методи, които можете да използвате, за да го коригирате. Можете да коригирате споменатата грешка, като следвате тези методи.

Какви са решенията за вашата връзка не е лична грешка?

 • Презаредете уебсайта.
 • Проверете часа и датата на вашия компютър.
 • Деактивирайте VPN и антивирус.
 • Изчистете кеша и данните на браузъра.
 • Променете DNS сървъра.
 • Рестартирайте компютъра и модема.
 • Актуализирайте операционната система.
 • Проверете датата на изтичане на SSL сертификата.

1. Презаредете уебсайта
Презареждането на уебсайта е първият от методите, които могат да бъдат приложени за решаване на проблема, с който повечето потребители се сблъскват от време на време. Натиснете „F5“ или щракнете с десния бутон върху страницата и изберете „Презареждане“, за да коригирате въпросния проблем. След този процес сайтът ще се презареди.

2. Проверете часа и датата на вашия компютър

 1. Отворете настройките, като използвате прекия път „Windows + I“.
 2. Кликнете върху категорията „Време и език“.
 3. Проверете дали опцията „Задаване на часа автоматично“ е активирана.

Проверете дали датата и часът в долния десен ъгъл на лентата на задачите са неправилни. Ако има грешка, можете да я коригирате автоматично. За целта покажете прозореца с настройки, като използвате прекия път „Windows + I“. След това отворете категорията „Време и език“ и активирайте опцията „Задаване на време автоматично“ на страницата, която се отваря.

3. Деактивирайте VPN и антивирус
VPN програмите ви позволяват да сърфирате в интернет анонимно. Антивирусните програми издигат сигурността на данните на следващото ниво. VPN и антивирусните програми, които са много важни програми за потребителите, понякога могат да причинят някои проблеми, включително блокиране на SSL сертификати или връзки. Така че временно деактивирайте тези услуги.

4. Изчистете кеша на браузъра и данните

 • Отворете браузъра.
 • Кликнете върху вертикалната икона с три точки в горния десен ъгъл.
 • Кликнете върху менюто „История“.
 • Кликнете отново върху „История“.
 • Изберете „Изчистване на данните за сърфирането“.
 • Изберете опциите в прозореца, който се отваря.
 • Задайте времевия диапазон.
 • Кликнете върху бутона „Изчистване на данните“.

Източникът на проблема, с който се сблъсквате, може да е браузърът. Поради тази причина можете да изчистите кеша и данните на интернет браузъра. Стъпките за този метод варират от браузър до браузър. По-горе е как да изчистите кеша и данните в Google Chrome, който е много популярен по света.
5. Сменете DNS сървъра

 1. Отворете контролния панел.
 2. Отворете категорията „Мрежа и интернет“.
 3. Кликнете върху „Център за мрежи и споделяне“.
 4. Кликнете върху мрежата в секцията „Връзки“.
 5. Кликнете върху „Свойства“.
 6. Щракнете двукратно върху „Интернет протокол версия 4 (TCP /IPv4)“.
 7. Изберете „Използване на следните адреси на DNS сървъри“.
 8. Въведете DNS адресите в полетата.
 9. Активирайте опцията „Проверете настройките при изход“.
 10. Изберете „OK“.

Ако изчистването на кеша и данните на браузъра не работи, можете да опитате да промените DNS сървъра. Можете да промените процеса на промяна на DNS сървъра много лесно, като следвате методите по-горе.

6. Рестартирайте компютъра и модема
Друг метод, който можете да използвате, е да рестартирате компютъра и модема. Този метод може да помогне за коригиране на възникналата грешка. Натиснете бутона за захранване на гърба на модема. След този процес изключете модема от контакта. След като изчакате 10 секунди, включете го отново и натиснете бутона за захранване.

Разгледай Още: Уникална функция пристигнаха в Telegram

7. Актуализирайте операционната система
Ако сте следвали методите в списъка и никой от тях не е помогнал за разрешаването на проблема ви, можете да опитате да актуализирате операционната система. Проверете дали проблемът е отстранен след процеса на актуализиране.

8. Проверете датата на валидност на SSL сертификата

 • Отворете уебсайта, с който имате проблеми.
 • Щракнете върху иконата за заключване от лявата страна на адресната лента.
 • Изберете „Връзката е защитена“.
 • Кликнете върху „Сертификатът е валиден“.
 • Можете да видите срока на годност в секцията „Валидност“.

Източникът на проблема, който изпитвате, може да не е вашето устройство или браузър. Възникна грешка, собственикът на сайта може да е забравил да поднови SSL сертификата. Поради тази причина можете да следвате стъпките по-горе.

В тази статия отговорихме на някои често задавани въпроси относно връзката ви не е личен проблем. Не забравяйте да споделите вашите мисли по темата с нас в секцията за коментари по-долу. Можете също да прегледате нашата статия за операционните системи Windows от миналото до настоящето.

Подобни публикации

 1. Нова функция за изкуствен интелект идва в Google Chrome
 2. Характеристики, цена и дата на пускане на Xiaomi Redmi K70 Series
 3. Разработен е плъгин за ускоряване на рекламите в YouTube!
 4. Нови подробности от услугата за игри Playables на YouTube!
 5. WhatsApp представи дългоочакваните личности с изкуствен интелект

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.