Проблем и решение за срив на приложението за Androidpochistvane na disk v android

Ако приложенията на телефона ви често се сриват, може би се чудите какво можете да направите. И така, как да поправим проблема със срива на приложението за Android?

Издание и решение за срив на приложение за Android – Всяко приложение от време на време може да изпита различни сривове или спирания. От друга страна, ако тази ситуация зачести, може да започнете да мислите, че нещо не е наред. Но как да поправите проблема със срива на приложението за Android и какво можете да направите с него?

Може да има много причини зад честите сривове на мобилно приложение. Някои от тях може да са свързани с вашето устройство или връзки, докато други са пряко свързани с разработчиците. Поради тази причина решенията се крият в намирането на източника на проблема.

Как да коригирам проблем с срив на приложението за Android?

 • Рестартирайте устройството си
 • Провери за обновления
 • Проверете Интернет връзката
 • Изчистване на данните за приложенията
 • Преинсталирайте приложението
 • Фабрично нулиране на вашето устройство

Прочети Още: Преглед на Asus ROG Zephyrus G14 GA401

1. Рестартирайте устройството си

Почти всички проблеми, които може да срещнете в мобилните приложения, се състоят от незабавни грешки, които ще бъдат отстранени чрез изключване и включване на вашето устройство. Ето защо, ако не сте го направили, изключете вашия смартфон или таблет и опитайте да използвате приложението, като го рестартирате.

Ако проблемът не бъде разрешен или ако се върне в първоначалното си състояние, след като го изключите и включите отново, може да подозираме по-сериозни проблеми: В този случай трябва да изпълните стъпките по-долу.

2. Проверете за актуализации

Грешката, която изпитвате, може да е причинена от самото приложение или версията на операционната система, която използвате. Затова отворете Play Store и посетете страницата на приложението и проверете дали има предстояща актуализация. Ако е налична актуализация, рестартирайте устройството, след като го инсталирате.

Освен това остарялата операционна система може да причини подобни грешки. След като отворите приложението Настройки , отидете на Система -> Информация и проверете дали има налични актуализации. Ако тук е налична актуализация, инсталирайте я и на вашето устройство.

В някои случаи проблемите могат да бъдат проблеми, които могат да засегнат милиони потребители в световен мащаб. В такива случаи разработчиците на приложения започват да работят за издаване на бърза актуализация. Ако няма актуализация, когато проверявате за актуализации, не забравяйте да проверите отново по-късно. В допълнение, нашата препоръка е настройките за актуализация да се поддържат автоматично.

3. Проверете вашата интернет връзка

Знаем, че в различни ситуации лошата интернет връзка може да доведе до срив и замръзване на приложенията. Поради тази причина трябва да потвърдите, че вашата интернет връзка е с достатъчна скорост и стабилност с различни инструменти за тестване на скоростта на интернет . Ако има проблем с вашата връзка, трябва да се свържете с вашия мобилен оператор или доставчик на интернет услуги.

4. Изчистване на данните за приложенията

Тази стъпка включва малко по-драстичен план за реакция. Първо отворете приложението Настройки и кликнете върху менюто Приложения. Оттук намерете приложението, с което имате проблеми и натиснете съответно бутоните Clear Cache и Clear Data. Не забравяйте да рестартирате устройството си след тези стъпки.

Като малко напомняне, изчистването на кеша и данните от приложението може да означава, че различната ви информация и напредък ще бъдат загубени. Поради тази причина препоръчваме да се уверите, че сте изпълнили останалите стъпки, преди да изпълните тази стъпка.

5. Преинсталирайте приложението

Ако все още не можете да намерите решение след предприетите стъпки, деинсталирайте приложението от устройството си и го преинсталирайте чрез Play Store. След като приложението бъде преинсталирано, изключете устройството си, преди да го стартирате, и го включете отново след няколко минути.

6. Фабрично нулиране на вашето устройство

Отново, като драстичен план за действие, можете да помислите за нулиране на фабричните настройки на вашето устройство. По същия начин не забравяйте, че след тази стъпка всички приложения, информация и данни, инсталирани на вашето устройство, които не са архивирани, ще бъдат загубени. За да нулирате устройството си, можете да отидете в Настройки -> Система -> Фабрично нулиране.

Резултат

В това ръководство разгледахме по-отблизо как можете да отстраните сриващия се проблем, който изпитвате с приложения на вашето устройство с Android. Ако проблемът продължава, след като изпълните стъпките по-горе, може да опитате да преинсталирате софтуера на вашето устройство или да се свържете с оторизираната техническа служба.

И така, какво мислите за информацията, която сме включили в това ръководство? Не забравяйте да споделите своите виждания по темата с нас и другите ни читатели в раздела за коментари по-долу.

Подобни публикации

 1. Xiaomi Redmi Pad Pro с 10 000 mAh батерия
 2. Телефонът с 7.000 mAh батерия идва!
 3. Нов стандарт в сензорите за пръстови отпечатъци
 4. Опасности от използването на неправилен калъф за смартфон
 5. Характеристики на OPPO Reno 12 Series

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.