Как да коригирам проблема с черния екран в Instagram?problem cheren ekran v instagram

Как да коригирам проблема с черния екран на Instagram?

Какви решения трябва да се приложат за проблема с черния екран на Instagram? В това ръководство ще отговорим на въпроса, задаван от повечето хора. Проблемът с черния екран на Instagram кара платформата за социални медии, базирана на изображения, да стане неизползваема. Това значително се отразява негативно на преживяването. За щастие има различни методи, които могат да решат този проблем.

В това ръководство ще отговорим на въпроса „Instagram изчезна , какво е решението?“ Ако сте се сблъскали с такъв проблем, можете да приложите методите в нашето ръководство. Методите в нашето ръководство могат да помогнат за решаването на въпросния проблем.
Методи за решение на проблема с черния екран на Instagram.

 • Проверете интернет връзката.
 • Проверете сървърите на Instagram.
 • Изключете режима за пестене на енергия.
 • Изключете и включете телефона.
 • Принудително спиране на Instagram.
 • Актуализирайте приложението.
 • Изчистете кеша на приложението.
 • Актуализирайте устройството.
 • Изтрийте Instagram и го инсталирайте отново.

Ако Instagram, едно от най-популярните приложения за социални медии, е станало черно, ние сме изброили методите, които могат да бъдат приложени. Можете да разгледате подробностите за методите в списъка по-долу.

Проверете интернет връзката

За да коригирате проблема, възникващ в приложението за социални медии, базирано на изображения, инсталирано на вашето мобилно устройство, първо проверете интернет връзката. Можете лесно да разберете какво е качеството на връзката, като направите тест за скорост на интернет.

Ако има проблем с връзката, натиснете бутона за захранване на модема. След като изчакате около 10 секунди, включете модема, като натиснете отново бутона за захранване.

Проверете сървърите на Instagram

Ако няма проблем с интернет връзката, може да има проблем със сървърите на платформата за социални медии. За да разберете дали това е проблемът, можете да проверите състоянието на сървъра на Instagram чрез услуги като Down Detector.

Изключете режима за пестене на енергия

Посетете категорията Батерия на страницата с настройки на мобилното устройство и след това деактивирайте режима, наречен „Икономия на енергия“. Името на въпросния режим може да е различно на някои телефони.
Изключете и включете телефона

Ако проблемът продължава, опитайте да изключите и включите смартфона си. Можете да получите достъп до менюто за изключване, като натиснете и задържите за известно време бутона за захранване отстрани на телефона. След като изключите, можете да го включите, като натиснете и задържите отново бутона за захранване.

Принудително спиране на Instagram

 1. Отворете менюто с настройки на телефона.
 2. Влезте в категорията Приложения.
 3. Изберете Instagram.
 4. Натиснете „Принудително спиране“.

Актуализирайте приложението

Проблемът с черния екран може да е причинен от текущата версия на приложението за социални медии, инсталирано на вашия телефон. Поради тази причина посетете Play Store или App Store и след това прегледайте страницата на Instagram. Ако има нова актуализация, актуализирайте приложението, като натиснете бутона „Актуализиране“.

Изчистете кеша на приложението

 • Влезте в менюто с настройки на телефона.
 • Отворете категорията Приложения.
 • Докоснете Instagram.
 • Влезте в секцията за съхранение.
 • Изберете „Изчистване на кеша“.

Актуализиране на устройството

 1. Посетете страницата с настройки на телефона.
 2. Отидете в категорията „Актуализация на софтуера“.
 3. Приложете процеса на актуализиране.

Прочети Още: Съветът на ЕС одобри: Шенгенската виза може да се получи онлайн!

Изтрийте и преинсталирайте Instagram

Ако проблемът продължава, опитайте да изтриете и инсталирате отново приложението за социални медии. За да изтриете, отидете в категорията Приложения в менюто с настройки на телефона. Изберете Instagram от списъка и след това изберете „Изтриване“. В това ръководство сме изброили възможните решения за проблема с черния екран на Instagram. Ако сте отстранили въпросния проблем с различен метод, можете да го споделите в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

 1. Как да деактивирам iMessage на iPhone и iPad?
 2. Как да излезете от Google акаунт на Android?
 3. Как да се откажа от Телеграм Премиум?
 4. Как да нулирате Instagram Explore?
 5. Какво е Android Studio и как да го използвате?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.