Как да си сменя името във facebook?facebook promyana na potrebitelsko ime

Как да промените потребителското име във Facebook? Ето всички стъпки, които трябва да се предприемат, за да зададете ново потребителско име в популярната платформа за социални медии!

Какви са стъпките, които потребителите трябва да следват за промяна на потребителското име във Facebook? В тази статия ще научите как да промените потребителското име в приложението за социални медии, което има огромна популярност по целия свят. Днес повечето потребители на интернет използват социалните мрежи. Потребителите може да искат да променят потребителското име, което са задали при създаване на акаунт след месеци или години. Някои акаунти в социалните медии позволяват промяна на потребителското име, докато други не.

Прочети Още: Най-добрите приложения за видео разговори за Android

Facebook е сред платформите за социални медии, които позволяват промяна на потребителското име. Потребителите могат да извършват процеса по много практичен и бърз начин в услугата за социални медии, която е много популярна по целия свят. Необходими са няколко стъпки, за да могат потребителите да завършат този процес. Ако се следват тези стъпки, името ще бъде променено. И така, как да промените потребителското име във Facebook? Ако се чудите какви стъпки трябва да се предприемат, за да се извърши посочената операция на популярната платформа, която се използва от милиони потребители от години, можете да следвате елементите по-долу.

Как да промените потребителското име във Facebook?

 • Отворете Facebook чрез уеб браузър.
 • Щракнете върху иконата със стрелка надолу в горния десен ъгъл на екрана.
 • Кликнете върху категорията „Настройки и поверителност“.
 • Щракнете върху менюто „Настройки“.
 • Изберете „Редактиране“ до „Потребителско име“.
 • Задайте новото си потребителско име.
 • Щракнете върху Save.
 • Това е целият процес! Вече можете да се насладите на новото си потребителско име.

За да промените потребителското име, първо посетете официалния уебсайт на популярната платформа за социални медии. След този процес трябва да влезете в акаунта си с вашата информация за членство. След като влезете в акаунта си, ще видите началната страница на услугата за социални медии. Трябва да кликнете върху иконата със стрелка надолу в горния десен ъгъл на началната страница. Ако направите това, ще се отвори прозорец. В прозореца, който се отваря, трябва да кликнете върху категорията „Настройки и поверителност“. Щракнете върху „Настройки“, за да видите страницата, където можете да промените потребителското име.

На страницата, която се отваря, изберете опцията „Редактиране“ точно срещу текста „Потребителско име“. Накрая задайте ново потребителско име.

Как да промените името във Facebook?

 • Щракнете върху иконата със стрелка надолу в горния десен ъгъл на началната страница.
 • Кликнете върху „Настройки и поверителност“.
 • Щракнете върху менюто „Настройки“.
 • Изберете „Редактиране“ до „Вашето име“.

Списък с ограничения за промяна на името във Facebook

 • Вашето име не трябва да съдържа символи, цифри, главни букви, препинателни знаци.
 • Не трябва да използвате знаци от повече от един език.
 • Не трябва да включвате заглавието си.
 • Не трябва да използвате обидни или нецензурни думи.
 • Не трябва да замествате името си с думи и фрази.
 • Не можете да правите промени отново в продължение на 60 дни.

Когато става въпрос за прякори, Facebook позволява собствени или бащини имена (като Божидар вместо Божи), стига да са вариант на истинското ви име. Представянето на други потребители не е разрешено във Facebook и нарушава стандартите на общността. Вашата промяна на името не може да нарушава Facebook общността и стандартите за имена. Освен това можете да сменяте името си само на всеки 60 дни. Има и ограничение за това колко пъти можете да промените името си, но това ограничение не е публично посочено. 

Ако имате проблеми с промяната на името си, можете да попълните формуляра, за да поискате съдействие от поддръжката. Имайте предвид, че може да бъдете помолени да покажете потвърждение със снимка на лична карта, която включва вашето име. И така, какво мислите по тази тема? Не забравяйте да споделите вашите мисли с нас чрез раздела за коментари по-долу.

Подобни публикации

 1. Как да деактивирам iMessage на iPhone и iPad?
 2. Как да излезете от Google акаунт на Android?
 3. Как да се откажа от Телеграм Премиум?
 4. Как да нулирате Instagram Explore?
 5. Какво е Android Studio и как да го използвате?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.