Най-добрите приложения за видео разговори за Androidandroid video razgovori prilojenia

Подготвихме списък с успешни услуги за потребители, които питат кои са най-добрите приложения за видео разговори за Android.

Кои са най-добрите приложения за видео разговори за Android ? Има много приложения, които ви позволяват да общувате с приятелите или семейството си чрез мобилно устройство. В тази статия сме събрали най-успешните програми в това отношение.

Има много опции за потребителите на Android, които търсят програма за видео разговори, за да общуват с други хора на мобилно устройство. Някои от тези услуги излизат на преден план с богати функции, интерфейс и лесно използване.

Прочети Още: Как да коригирам грешка на защитения диск от запис?

Кои са най-добрите приложения за видео разговори за Android?

 • WhatsApp Messenger
 • Дискорд
 • Телеграма
 • Сигнал
 • Facebook Messenger
 • Skype
 • Вайбър
 • ЛИНИЯ
 • KakaoTalk
 • WeChat
 • Среща
 • Увеличаване

По-горе са услугите, които ви позволяват да общувате с други хора чрез мобилно устройство чрез видео. Можете да намерите подробности за тези услуги по-долу.

1. WhatsApp Messenger

WhatsApp Messenger, едно от първите имена, които идват на ум, когато става въпрос за приложение за незабавни съобщения, позволява на потребителите да общуват чрез видео. Приложението, което поддържа криптиране от край до край, е много лесно за използване.

Можете да се обадите на човека, с когото искате да разговаряте по видео, като отворите прозореца за чат и докоснете иконата на камерата. Ако другата страна отговори положително на вашето обаждане, разговорът започва. Приложението също така включва много функции, включително анимирани стикери, гласова поща и тъмен режим.

2. Discord

Discord, който има огромна популярност по целия свят, ви позволява да извършвате видео и гласови разговори, както и съобщения. След като инсталирате приложението, трябва да създадете акаунт. След като влезете с информацията си за членство, можете да започнете много практично видео разговор през приложението.

Услугата, която привлича вниманието с богатите си функции, има и функция за споделяне на екрана. С тази функция можете да споделяте екрана си с други хора по време на видеообаждане. В допълнение към безплатната версия на услугата има и платена абонаментна система, която предоставя различни предимства.

3. Телеграм

Telegram, който има повече от 500 милиона активни потребители, се откроява особено по въпросите на поверителността и сигурността. Приложението, което стартира през 2013 г., има много силна поддръжка за криптиране. Това позволява на потребителите да комуникират сигурно.

Чрез приложението можете да общувате с други потребители по много практичен начин, независимо дали чрез съобщения, видео или аудио. Приложението има много полезни функции, включително теми, анимирани стикери, изпращане на файлове и групова поддръжка за до 200 000 души.

4. Сигнал

Signal, точно като Telegram, е едно от приложенията, които се открояват особено с поверителност и сигурност. Можете да извършвате видео разговори много бързо чрез приложението за незабавни съобщения с отворен код с удобен за потребителя интерфейс.

Можете да изпращате GIF файлове, документи, стикери, емоджи, снимки, видеоклипове и гласови съобщения чрез приложението с поддръжка на тъмен режим. Можете да изтеглите приложението на вашето устройство безплатно и да започнете да го използвате веднага.

5. Facebook Messenger

Привличайки вниманието със своя удобен за потребителя интерфейс, Facebook Messenger е много лесен за използване. В приложението, което има поддръжка на тъмен режим, е възможно да провеждате видео разговори, както и да чатите, като пишете.

В приложението има различни функции, които ви позволяват да общувате с хората, прикачени към вашия акаунт във Facebook, включително функцията за изчезване на съобщение, която позволява автоматичното изтриване на съобщението.

6. Skype

Skype, едно от най-популярните приложения на даден период, все още е предпочитано от много хора днес. Приложението, което привлича вниманието със своя интерфейс и лесно използване, позволява на потребителите да комуникират чрез съобщения, аудио или видео.

Оценен от повече от 11 милиона души в Google Play Store, Skype има оценка 4.1. Това показва колко успешно е било приложението. Можете да изтеглите приложението безплатно на вашето устройство с операционна система Android и да започнете да го използвате веднага.

7. Viber

Viber също е много популярен, точно като другите приложения в списъка. Viber, който се използва от много хора по целия свят, дава възможност на потребителите да общуват по много практичен начин.

Можете да провеждате аудио и видео разговори чрез приложението, което ви позволява да направите чат забавен с GIF файлове, емоджи и стикери. Можете да изтеглите безплатно софтуера, който привлича вниманието с модерния си интерфейс.

8. ЛИНИЯ

Line, едно от най-популярните комуникационни приложения в света с над 600 милиона активни потребители, позволява да се използва както на смартфони, таблети, така и на компютри, благодарение на своята междуплатформена поддръжка. Можете да провеждате аудио и видео разговори чрез безплатното приложение.

9. KakaoTalk

Можете да изпращате съобщения, гласов чат или да провеждате видео разговори с други хора чрез KakaoTalk, който се използва от милиони потребители по целия свят. Можете да направите процеса на изпращане на съобщения по-забавен с поддръжка на стикери. Можете да изтеглите безплатното приложение на вашето устройство и да започнете да го използвате веднага.

10. WeChat

WeChat, едно от популярните приложения за съобщения, които можете да използвате на вашето устройство с Android, също има поддръжка за гласови и видео разговори. По този начин можете да общувате с други потребители чрез микрофона и камерата на устройството.

Правейки упътванията много лесни благодарение на функцията си за местоположение в реално време, WeChat прави чата по-приятен с поддръжката на стикери. Приложението има и групова поддръжка за до 500 души.

11. Запознайте се (Meet)

Meet, предлаган от Google, позволява на няколко души да общуват едновременно чрез видео и аудио. Можете да създадете среща много лесно чрез приложението и да споделите кода на създадената от вас среща с други хора. Участниците могат да влязат в срещата с помощта на кода.

12. Zoom

Особено с новия тип епидемия от коронавирус, можете да общувате с други потребители чрез видео и глас през Zoom, което има огромна популярност. Приложението, което се предлага безплатно, има различни функции, които повишават потребителското изживяване до следващото ниво. След като изтеглите приложението на вашето устройство, можете да започнете да го използвате.

Подобни публикации

 1. Как да прехвърля данни от стар iPhone към нов iPhone?
 2. Как да инсталирате безплатен Windows 11?
 3. Пуснато приложението Vision Pro на TikTok
 4. Миграцията на потребителите на телефони с Android към iPhone
 5. Лаптоп с подвижен екран идва от Lenovo!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.