PS5 Pro на път: Какви са функциите?ps5 pro

PS5 Pro на път: Какви функции?

Според доклад в Insider Gaming, PS5 Pro се разработва за пускане през следващата година. Ето подробностите! Логиката на модела, който срещнахме за първи път с PS4 , който получи хардуерен ъпдейт, изглежда продължава и с PS5. Според доклад, публикуван днес в Insider Gaming , PS5 Pro е в процес на разработка за пускане през следващата година.

Твърди се, че Sony работи върху PS5 Pro специално, за да предложи по-усъвършенствана технология за проследяване на лъчи.

PlayStation 5 Pro ще бъде пусната през 2024 г

Подобно на PS4 Pro, се твърди, че PS5 Pro, който се очаква да даде по-добри резултати, особено по отношение на качеството на графиката, производителността и времето за зареждане, ще бъде наличен през 2024 г.

Докато се обсъжда необходимостта от допълнително хардуерно подсилване за вече много мощната PlayStation 5, се посочва, че Sony ще представи нов хардуер на събитие, което ще се проведе преди E3.

Трябва да се отбележи, че все още няма официално изявление за PlayStation 5 Pro. Имайки предвид обаче предишното изявление на Sony, че ще предлага различен хардуер и продукти в новото поколение, е напълно възможно да видим Pro модела през следващите години.

Подобни публикации

  1. Характеристиките и цената на Asus ROG Ally Passes Ally X
  2. Кога ще бъде пусната Assassin’s Creed Hexe?
  3. Трейлър на GTA 6, адаптиран към реалния живот!
  4. Добри новини за тези, които изпитват проблеми с производителността в Cyberpunk 2077
  5. Ново видео с геймплей дойде от Bodycam, което ви кара да се съмнявате!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.