Разбиха ли PlayStation 5? Изявление от хакери!ps 5

Разбиха ли PlayStation 5? Този въпрос е задаван от някои играчи от доста време. Хакери направиха изявление по темата.

Разбиха ли  PlayStation 5? Хакерската група Fail0verflow направи изявление по отношение на въпроса, който е бил чуден от много играчи. В изявление тя обяви, че имат основните ключове на новото поколение игрова конзола, наречена PS5.

Обяснение, получено по въпроса за кракнат PlayStation 5

Базираният в Япония технологичен гигант Sony пусна новото поколение игрова конзола PS5 на 13 ноември 2020 г., но много играчи от цял ​​свят нямаха достъп до игровата конзола. Играчите бяха разочаровани поради големи проблеми в процеса на доставка.

Прочети Още: 15% увеличение на цената се прилага за процесори MediaTek

Въпреки че е минало много време от пускането на новото поколение игрова конзола, много играчи по света все още имат проблеми с достъпа до PS5 поради продължаващите проблеми с доставките. Според разработката Sony може да се сблъска с нов проблем.

Хакерската група Fail0verflow, чрез Twitter акаунта на Sony Corp., заяви в изявление за новото поколение игрови конзоли, които са открити. В изявлението той каза, че те имат основните ключове на PlayStation 5. Основните ключове се използват за дешифриране на някои дялове във фърмуера.

Fail0verflow не сподели подробности за това как PlayStation 5 получи своите основни ключове. Хакерската група също сподели изображение заедно с описанието. Можете да разгледате споделеното изображение чрез туита по-долу.

Фактът, че fail0verflow постига сериозен напредък в кракването на конзолата PS5, може да бъде основен проблем за Sony. Fail0verflow преди е хакнал игрови конзоли PlayStation 3 и PlayStation 4.

PlayStation 5 става най-продаваната игрова конзола

В изявление, направено през последните седмици, Matpas Piscatella, който работи в анализаторската фирма NPD Group, обяви, че игровата конзола от ново поколение PlayStation 5, предлагана за продажба от Sony, е най-продаваната конзола в историята на Съединените щати. на доларова база.

Според информацията, споделена от Piscatella, PlayStation 5 стана най-продаваната конзола през септември, надминавайки Nintendo Switch през септември 2021 г. Така новата игрова конзола на Sony сложи край на 33-месечната преднина на Switch. Трябва да се отбележи, че Switch все още е лидер в продажбите на единици.

Най-продаваната конзола в Съединените щати беше PlayStation 4 през 2018 г., но Nintendo Switch беше голям успех и пое водещата роля от PS4 и продължи това в продължение на много години.

Подобни публикации

  1. Характеристиките и цената на Asus ROG Ally Passes Ally X
  2. Кога ще бъде пусната Assassin’s Creed Hexe?
  3. Трейлър на GTA 6, адаптиран към реалния живот!
  4. Добри новини за тези, които изпитват проблеми с производителността в Cyberpunk 2077
  5. Ново видео с геймплей дойде от Bodycam, което ви кара да се съмнявате!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.