Разбиха ли PlayStation 5? Изявление от хакери!ps 5

Разбиха ли PlayStation 5? Този въпрос е задаван от някои играчи от доста време. Хакери направиха изявление по темата.

Разбиха ли  PlayStation 5? Хакерската група Fail0verflow направи изявление по отношение на въпроса, който е бил чуден от много играчи. В изявление тя обяви, че имат основните ключове на новото поколение игрова конзола, наречена PS5.

Обяснение, получено по въпроса за кракнат PlayStation 5

Базираният в Япония технологичен гигант Sony пусна новото поколение игрова конзола PS5 на 13 ноември 2020 г., но много играчи от цял ​​свят нямаха достъп до игровата конзола. Играчите бяха разочаровани поради големи проблеми в процеса на доставка.

Прочети Още: 15% увеличение на цената се прилага за процесори MediaTek

Въпреки че е минало много време от пускането на новото поколение игрова конзола, много играчи по света все още имат проблеми с достъпа до PS5 поради продължаващите проблеми с доставките. Според разработката Sony може да се сблъска с нов проблем.

Хакерската група Fail0verflow, чрез Twitter акаунта на Sony Corp., заяви в изявление за новото поколение игрови конзоли, които са открити. В изявлението той каза, че те имат основните ключове на PlayStation 5. Основните ключове се използват за дешифриране на някои дялове във фърмуера.

Fail0verflow не сподели подробности за това как PlayStation 5 получи своите основни ключове. Хакерската група също сподели изображение заедно с описанието. Можете да разгледате споделеното изображение чрез туита по-долу.

Фактът, че fail0verflow постига сериозен напредък в кракването на конзолата PS5, може да бъде основен проблем за Sony. Fail0verflow преди е хакнал игрови конзоли PlayStation 3 и PlayStation 4.

PlayStation 5 става най-продаваната игрова конзола

В изявление, направено през последните седмици, Matpas Piscatella, който работи в анализаторската фирма NPD Group, обяви, че игровата конзола от ново поколение PlayStation 5, предлагана за продажба от Sony, е най-продаваната конзола в историята на Съединените щати. на доларова база.

Според информацията, споделена от Piscatella, PlayStation 5 стана най-продаваната конзола през септември, надминавайки Nintendo Switch през септември 2021 г. Така новата игрова конзола на Sony сложи край на 33-месечната преднина на Switch. Трябва да се отбележи, че Switch все още е лидер в продажбите на единици.

Най-продаваната конзола в Съединените щати беше PlayStation 4 през 2018 г., но Nintendo Switch беше голям успех и пое водещата роля от PS4 и продължи това в продължение на много години.

Подобни публикации

  1. Как да увеличите FPS на Roblox?
  2. Как да играете компютърни игри на iPhone или iPad?
  3. Как да промените паролата на Valorant?
  4. Как да решим проблема с пинга в Valorant?
  5. PlayStation 5 Vertical Внимание: Открит е фатален бъг!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.