Как да разрешите грешка при свързване на Valorant?valorant greshka pri svarzvane

Как да разрешите грешка при свързване на Valorant?

Кои методи за решение трябва да се приложат за грешка при свързване на Valorant? В тази статия обяснихме методите, които могат да помогнат за отстраняването на проблема с връзката.

Грешката при свързване на Valorant е сред най-досадните проблеми, които влияят негативно на игровото изживяване. В тази статия сме изброили различни методи за решение, които могат да помогнат за отстраняването на проблема, който възниква в популярната FPS игра.

Разработен и публикуван от Riot Games, една от най-важните компании в игралната индустрия, Valorant стана популярен по целия свят малко след като беше пуснат като безплатен за игра. Понякога може да има някои проблеми в играта, където има много герои и всеки герой има различни способности.

Сред проблемите, срещани в успешната видео игра в жанра FPS, има и грешка при свързване. И така, какви методи трябва да се прилагат за решаване на този досаден проблем? В ръководството, което подготвихме, обяснихме методите, които могат да коригират проблема и как да ги приложите.

Методи за решение за грешка при свързване на Valorant

 • Проверете състоянието на сървъра на Valorant.
 • Затворете и отворете отново клиента Valorant.
 • Рестартирайте компютъра.
 • Изтрийте и преинсталирайте Vanguard.
 • Изключете и включете модема.
 • Временно изключете антивирусната програма.
 • Изтрийте и инсталирайте отново Valorant.

По-горе са методите, които могат да помогнат за разрешаването на проблема с връзката, който възниква в световно популярната FPS игра. Можете да разберете как да приложите тези методи по-долу. Ако искате да играете игра в стила на Valorant, не забравяйте да проверите списъка с игри, подобни на Valorant.

Разгледай Още: Функциите на iMessage идват в Android

Проверете състоянието на сървъра на Valorant
Първият метод, който можете да използвате, когато срещнете проблем с връзката във Valorant, FPS играта, в която два отбора се бият, е да проверите състоянието на сървъра на Valorant, защото проблем от страна на сървъра може да ви накара да получите грешка при връзката в игра.

Можете да посетите страницата за състояние на сървъра на Valorant, за да видите дали проблемът е в сървъра. Можете също да проверите официалните акаунти в социалните медии на Valorant и Riot Support. Ако няма проблем от страна на сървъра, можете да опитате следващия метод.

Изключете и включете Valorant Client
Ако няма проблем от страна на сървъра, проблемът вероятно е във вашата интернет връзка или файловете на играта на вашия компютър. Поради тази причина опитайте да рестартирате клиента Valorant. След като изключите и включите клиента, проверете дали проблемът е отстранен.

Рестартирайте компютъра
Ако проблемът с липсата на връзка с Valorant продължава, въпреки че сте затворили и отворили отново клиента Valorant, можете да опитате да рестартирате компютъра си. Когато следвате този процес, Vanguard, системата против измама на популярната FPS игра, също ще бъде отворена отново. Така че рестартирането може да помогне за отстраняването на проблема.

Изтрийте и преинсталирайте Vanguard

 • Натиснете бутона за търсене в лентата на задачите.
 • Въведете Control Panel в полето и щракнете върху инструмента.
 • Изберете „Деинсталиране на програми“ в контролния панел.
 • Щракнете с десния бутон върху Riot Vanguard.
 • Изберете опцията „Премахване“.
 • Рестартирайте компютъра си.
 • Въведете Valorant.

Сред методите, които можете да приложите, за да коригирате досадния проблем, е изтриването и повторното инсталиране на анти-чийт системата Vanguard. За да направите това, първо щракнете върху бутона за търсене в лентата на задачите и след това въведете контролен панел в полето.

Отидете в контролния панел през резултатите от търсенето. След това изберете „Деинсталиране на програми“. В следващата стъпка намерете Riot Vanguard в списъка и щракнете с десния бутон върху софтуера. Изберете опцията „Премахване“. Ако следвате тази стъпка, изтриването ще се извърши.

След като процесът приключи, рестартирайте компютъра си и след това влезте във видеоиграта, наречена Valorant. Проверете дали досадният проблем е отстранен. Ако проблемът продължава, можете да опитате следващия метод.

Изключете и включете модема
Проблемът с липсата на връзка с Valorant може да е причинен от интернет връзка. Поради тази причина можете да изключите и включите модема. Първо натиснете бутона за изключване на модема. След това извадете щепсела и кабелите на модема. След като изчакате около 10 секунди, свържете щепсела и кабелите. Накрая включете модема.

Временно деактивирайте антивирусната програма
Софтуерът за сигурност, инсталиран на вашия компютър, може да причинява проблема с връзката в онлайн базираната видео игра. Поради тази причина опитайте временно да деактивирате антивирусната програма, преди да влезете във Valorant. След като следвате тази стъпка, влезте в играта.

Изтрийте и инсталирайте отново Valorant
Има друг метод, който може да се приложи за грешка във връзката с Valorant. Ако нито един от горните методи не работи, можете да опитате да изтриете и преинсталирате играта като последна мярка. След като извършите тази операция, опитайте да играете въпросната игра.

В тази статия обяснихме как да коригираме проблема с връзката, който някои хора срещат от време на време в популярната FPS игра, играна от милиони играчи по целия свят. Ако сте отстранили проблема с различен метод, можете да го споделите с нас в секцията за коментари.

Ако искате да увеличите стойността на FPS в успешната видео игра, предлагана от Riot Games, можете също да разгледате статията, в която отговорихме на въпроса как да увеличим Valorant FPS .

Подобни публикации

 1. Amazon Prime обявява безплатни игри за декември
 2. Как да коригирам проблема с неработещия стартов панел на Epic Games?
 3. Специално проектиран за PS5 Pulse Elite и Pulse Explore
 4. Football Manager 2024 за мобилни устройства, пуснат чрез Netflix: Ето трейлъра!
 5. Nintendo Switch 2 може да се предлага с отделящи се двойни екрани!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.