Авторът на Джон Уик ще заснеме играта Sifujohn wick sifu igra

Авторът на Джон Уик ще заснеме играта Sifu

Филмът на Sifu, който успя да се превърне в една от игрите, белязали 2022 г., ще дойде. Той също е известно име в сферата на действието. Ето подробностите!

Разработена от френското студио Sloclap , тематичната независима игра Beat’em Up Sifu беше закупена от милиони хора за кратко време благодарение на уникалните си контроли и различното игрово изживяване, което предлага на потребителя. След този успех играта успя да стане известна и в индустрията на големия екран.

Дерек Колстад, автор на легендарната поредица от екшън филми Джон Уик , ще превърне историята на Сифу във филм. Започна работата по продукцията, която се предвижда да бъде екшън филм на тема кунг-фу.

Разгледай Още: Как да разрешите грешка при свързване на Valorant?

Екшън кино, ориентирано към света на игрите

През последните години бавното завръщане на развлекателната индустрия от големия екран и телевизията към света на игрите накара Холивуд отново да влезе в процес на адаптация.Преходите между двата сектора се появяват в проекти като правенето на филмовата пиеса на Джон Уик и превръщането на Sifu във филма.

Засега работата на Дерек Колстад по John Wick 4 продължава, докато се смята, че проектът Sifu напредва. Според изявленията на известния автор, историята на стареенето и отмъщението, което е sine qua non на сценария , ще бъде продължена във всяка смърт, което е уникалната механика на Sifu.

Все още няма точна дата за филма Sifu. Смята се обаче, че можем да видим Sifu на големия екран след проекти като John Wick 4, Streets of Rage и Splinter Cell, по които сценаристът работи.

Подобни публикации

  1. Amazon Prime обявява безплатни игри за декември
  2. Как да коригирам проблема с неработещия стартов панел на Epic Games?
  3. Специално проектиран за PS5 Pulse Elite и Pulse Explore
  4. Football Manager 2024 за мобилни устройства, пуснат чрез Netflix: Ето трейлъра!
  5. Nintendo Switch 2 може да се предлага с отделящи се двойни екрани!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.