Голяма стъпка за сигурността на потребителите на WhatsApp: Синя значка идва!sinya znachka whatsapp

Голяма стъпка за сигурността на потребителите на WhatsApp: Синя отметка-тик идва!

WhatsApp заменя зелената значка със син знак за канали и фирми, проверени с новата бета актуализация. WhatsApp предлага на потребителите си нова актуализация, 2.24.18, нова актуализация чрез бета програмата Google Play. С тази актуализация WhatsApp планира да замени значката за зелена проверка със син знак за потвърждение за проверени канали и фирми. Тази иновация има за цел да осигури визуална адаптация между Meta платформи.

Увеличава ли WhatsApp мерките за сигурност?

Новата актуализация на WhatsApp показва, че тя е започнала да тества функцията за синя отметка, съвместима с Meta платформи като Instagram и Facebook.whatsapp sin znak

Някои бета потребители могат да изпитат тази нова функция, а WhatsApp се готви да направи тази промяна на широка аудитория. Синият знак за одобрение има за цел да увеличи доверието в тях и да намали риска от измамни акаунти, като гарантира, че потребителите взаимодействат с проверени канали и предприятия.

Подмяната на значката за зелена проверка на WhatsApp със синя маркировка за потвърждение има за цел да гарантира целостта на визуалната идентичност между мета платформите, както и да увеличи доверието на потребителите.

Тази актуализация има за цел да засили разпознаването на марката и доверието на потребителите, като позволи на WhatsApp да осигури съвместим опит с други мета приложения. Потребителите на WhatsApp могат да започнат да изпитват тази нова функция и се очаква да бъдат достъпни за по-широка аудитория през следващите седмици.

Подобни публикации

  1. Популярната функция на Instagram идва в YouTube!
  2. WhatsApp функция която ще се срещне с превод на живо
  3. Spotify функция която ще позволи да оставите коментар на подкастите!
  4. Функция за редактиране на снимки в Whatsapp
  5. Instagram ще пусне функцията за споделяне на акаунт

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.