Регистрация в microsoft teamsЗдравейте приятели и посетители на Как Се Прави искам да ви споделя една чудесна платформа която всички Учители, Ученици и Студенти ще използват през пандемията в 2020 – 2021 година така , че ще ви потрябва.
Всички Учители ще дадат две тънки бележки на нашите дечица и в него ще пише името презимето и фамилията и потребителското име плюс паролата за достъп в платформата MICROSOFT TEAMS.От утре дата 27 ноември 2020 ще ви потрябва.Следвайте следните стъпки желая ви Успех при самата регистрация в microsoft teams.Аз в по долните редове ще споделя всичко стъпка по стъпка и вие само ще трябва да си въведете вашите данни за достъп тоест вашето дете.

Microsoft teams регистрация на ученик

1. Влезте в сайт MICROSOFT TEAMS ТУКmicrosoft teams

2. Натиснете в Запиши се Безплатно.

microsoft teams urok

3. В ново отворилият се прозорец въведете потребителското име от листчето получено от ГОСПОЖАТА тоест ще представлява следното SA67485757 и вие трябва да добавите след това @edu.mon.bg.

ВЕРНИЯТ ПРИМЕР ЩЕ БЪДЕ ТАКА: SA67485757@edu.mon.bg

4. Дойде ред за паролата пак ще си погледнете от листчето получено от ГОСПОЖАТА ще представлява GH938a например това са само примери за да се ориентирате.

5. След като сте въвели и паролата правилно ще ви се появи прозорец който ще ви накара да си смените паролата.

6. Въвеждате старата парола и като си измисляте нова парола внимавайте! самата парола трябва да съдържа Главна Буква Малка Буква Цифра.

7. След като всичко премине успешно вече сте готови честито! Вие Успяхте да направите вашият акаунт.

8. След като въведета правилно паролата, Вие ще имате достъп до Microsoft Office 365.microsoft teams 2020
microsoft teams 2021
Учениците могат да влизат в своите училищни акаунти в Office.com, където ще имат достъп до Microsoft Teams, Word, PowerPoint, Excel и много други. От тази домашна база учениците могат да отварят приложения на Office в своя уеб браузър или да изберат да инсталират Office , за да изтеглят настолните версии на устройството си (възможността за изтегляне може да се различава в зависимост от устройството, което детето ви използва).virtualna klasna staq
Иконите, които използваме : -Оutlook, където се получават имейлите за присъединяване към събрание и календар-Ms Teams-пространство за споделено учене. Оттам се създават събранията, в които да се присъединявате, за да присъствате в час .

Как ученикътще комуникира със своите учители и съучениците?Първи стъпкиMicrosoft Teams е цифров концентратор, който събира на едно място разговорите, съдържанието и приложенията. Ще можете да се свързвате със съучениците си, да задавате въпроси за учителя си, да работите върху домашната си работа и да проследявате работата, която ви предстои на едно място.Можете да проверите това, като влезете в https://teams.microsoft.com. ИзберетеTeams, за да видите всички екипи на класове, към които сте били добавени.Ако желаете, с цел по-лесна и по-качествена работа,Изтеглете приложението Teams на вашия телефон или компютър.Може да стартирате изтегляне и от тук.microsoft teams iz

Разговори в канали Във всеки от вашите класни екипи ще виждате каналите.Каналите се организират около единици, теми или дребна работа в група. Изберете една, за да видите разделите, които споделяте с всеки във вашия клас а не само хората, работещи в канала.microsoft teams virtualna

Това е от мен дано да съм ви бил полезен.Желая ви приятно сърфиране… 🙂

 

Подобни публикации

  1. Защо и как да почистите Google Pixel Buds?
  2. Как да научим английски? Какво се изисква да се научи?
  3. Как да използвате Shazam на заключен екран на iPhone?
  4. Методи за създаване на GIF файлове от видеоклипове без използване на програми
  5. Как да активирам безплатен бърз интернет от Йеттел?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.