Революционно решение от Discord: Новини, които ще зарадват потребителите!discord novosti za potrebitelite

Революционно решение от Discord: Новини, които ще зарадват потребителите!

Discord сега е много по-безопасна и полезна платформа с промените, които трябва да бъдат направени. Ето тези нововъведения и всички подробности! Discord, която е дом на милиони потребители по целия свят, се готви да внесе няколко иновации в своята платформа. Discord има за цел да направи потребителското изживяване по-безопасно, като въведе нови и подобрени функции за „система за предупреждение“ и „безопасност на тийнейджърите“.

Новата система за предупреждение на Discord предлага на своите потребители повече прозрачност и възможност да се учат. Сега тези, които нарушават правилата, ще получат временни забрани вместо постоянни забрани и ще знаят повече за това защо са били забранени по време на този процес.

Безопасността на младите потребители, от друга страна, се превърна в един от приоритетите на Discord. Проактивните филтри и размазването на чувствително съдържание са активирани по подразбиране, за да се предпазят тийнейджърите от лошо съдържание. По този начин се създава по-безопасна среда за семействата и младите хора.

Функцията, която вълнува мобилните потребители!

Discord предлага Midnight, тъмна тема, ексклузивна за мобилните приложения, на потребителите. Освен че е естетически приятна, тази тема е и енергоспестяваща функция.

Discord също така предлага на своите потребители магазин в приложението за профилни ефекти и декорации на аватари. По този начин потребителите ще могат да направят профилите си по-персонализирани.

И накрая, друга област, в която Discord продължава да се разширява, са приложенията и разработчиците. Премиум абонаментите за приложения вече стават достъпни и във Великобритания и Европа, така че повече хора ще могат да се възползват от тези предимства.

С тези актуализации Discord има за цел да предостави на своите потребители по-добро изживяване и да гарантира, че младите хора са в безопасност.

Подобни публикации

  1. Ново разширение на Google Gemini е в YouTube Music
  2. Беше разкрито за колко ще се продава TikTok
  3. ChatGPT ще бъде обучаван със съдържание на Reddit!
  4. Рекорден ръст на пазарната стойност на Apple
  5. Grok, изкуственият интелект на X, ще получава всички резюмета на новини от X!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.