Русия е готова да снима в космоса преди Том Круз

rusia film

Русия е определила дата за 5 октомври за заснемане на филм в космоса. Роскосмос и руското студио се готвят да отидат на МКС и да заснемат космически филм.

Русия снима филми в космоса . Филмът, наречен Предизвикателството, изглежда нарушава плановете на SpaceX и НАСА, които са съгласни с Том Круз. Космическият филм, който ще бъде режисиран от Клим Шипенко, ще пътува в космоса през октомври.

Повече от 60 години след като Съветският съюз изстреля спътника „Спутник“ и изведе САЩ в орбита, нова космическа надпревара се нагрява между двама съперници: руснаците с планове да произвеждат първия игрален филм, заснет в космоса преди предстоящите 200 милиона долара на Том Круз космическа сага. те се хвалят.

 Филмът, наречен Предизвикателството , разказва историята на руски лекар, изпратен на Международната космическа станция, за да спаси живота на космонавт. Ако всичко върви по план, производственият екип ще се впусне в 12-дневна мисия следващия месец, за да отбележи исторически първи.

Прочети Още: Колко стъпки трябва да предприемете на ден, за да сте по – здрави?

Русия снима филм в космоса: Предизвикателството

Съвместни усилия между руската космическа агенция Роскосмос, обществения телевизионен оператор „Първи канал“ и водещото студио „Жълто, черно и бяло“ „Предизвикателството“ ще бъдат режисирани от Клим Шипенко , режисьор на най-касовия руски филм „Син на богат“ .

Във филма ще участва Юлия Пересилд  , ветеран филмова и театрална актриса, избрана след национално търсене на таланти миналата пролет .

Производственият екип премина авариен курс по космически пътувания по -рано тази година в Центъра за обучение на космонавти Юрий Гагарин. В четвъртък експерти по медицина и безопасност одобриха комисията да продължи проекта.ruski film

Шипенко и Пересилд трябва да излязат на орбита на 5 октомври на борда на космически кораб „Союз“, пилотиран от старши космонавт Антон Шкаплеров, с резервен екипаж в случай на медицински проблеми в последния момент.

На пресконференция в Москва Пересилд каза, че е твърде късно да се страхуваме от предстоящата космическа мисия. “ Ако се страхувате от вълци, не бива да ходите в гората. Няма време за страх“ , каза той пред журналисти . използва фразите.

Шипенко отговори и на въпросите на екипажа относно менюто за храна в космоса: Той каза, че те ще имат по -голямо разнообразие от ресторант на Земята и се научи да използва лъжици при нулева гравитация.

Миналата година НАСА обяви, че си партнира със SpaceX и Том Круз за филм, поставен частично на Международната космическа станция . Режисиран от Дъг Лиман , се говори, че едноименният филм има бюджет от 200 милиона долара.

Подобни публикации

  1. Instagram вече ще цензурира снимки с голота в DM
  2. Какво представлява динамичният остров, който познаваме с iPhone 14 Pro?
  3. YouTube с нов дизайн за мобилни устройства и мрежа
  4. 9 неизвестни функции на Twitter
  5. TikTok имитира някои функции на BeReal!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.