Русия е готова да снима в космоса преди Том Крузrusia film

Русия е определила дата за 5 октомври за заснемане на филм в космоса. Роскосмос и руското студио се готвят да отидат на МКС и да заснемат космически филм.

Русия снима филми в космоса . Филмът, наречен Предизвикателството, изглежда нарушава плановете на SpaceX и НАСА, които са съгласни с Том Круз. Космическият филм, който ще бъде режисиран от Клим Шипенко, ще пътува в космоса през октомври.

Повече от 60 години след като Съветският съюз изстреля спътника „Спутник“ и изведе САЩ в орбита, нова космическа надпревара се нагрява между двама съперници: руснаците с планове да произвеждат първия игрален филм, заснет в космоса преди предстоящите 200 милиона долара на Том Круз космическа сага. те се хвалят.

 Филмът, наречен Предизвикателството , разказва историята на руски лекар, изпратен на Международната космическа станция, за да спаси живота на космонавт. Ако всичко върви по план, производственият екип ще се впусне в 12-дневна мисия следващия месец, за да отбележи исторически първи.

Прочети Още: Колко стъпки трябва да предприемете на ден, за да сте по – здрави?

Русия снима филм в космоса: Предизвикателството

Съвместни усилия между руската космическа агенция Роскосмос, обществения телевизионен оператор „Първи канал“ и водещото студио „Жълто, черно и бяло“ „Предизвикателството“ ще бъдат режисирани от Клим Шипенко , режисьор на най-касовия руски филм „Син на богат“ .

Във филма ще участва Юлия Пересилд  , ветеран филмова и театрална актриса, избрана след национално търсене на таланти миналата пролет .

Производственият екип премина авариен курс по космически пътувания по -рано тази година в Центъра за обучение на космонавти Юрий Гагарин. В четвъртък експерти по медицина и безопасност одобриха комисията да продължи проекта.ruski film

Шипенко и Пересилд трябва да излязат на орбита на 5 октомври на борда на космически кораб „Союз“, пилотиран от старши космонавт Антон Шкаплеров, с резервен екипаж в случай на медицински проблеми в последния момент.

На пресконференция в Москва Пересилд каза, че е твърде късно да се страхуваме от предстоящата космическа мисия. “ Ако се страхувате от вълци, не бива да ходите в гората. Няма време за страх“ , каза той пред журналисти . използва фразите.

Шипенко отговори и на въпросите на екипажа относно менюто за храна в космоса: Той каза, че те ще имат по -голямо разнообразие от ресторант на Земята и се научи да използва лъжици при нулева гравитация.

Миналата година НАСА обяви, че си партнира със SpaceX и Том Круз за филм, поставен частично на Международната космическа станция . Режисиран от Дъг Лиман , се говори, че едноименният филм има бюджет от 200 милиона долара.

Подобни публикации

  1. Какво е HeyGen AI?
  2. Spotify и OpenAI си сътрудничат: Функцията за дублаж идва в Spotify!
  3. HTML версията на Gmail напуска: Кога?
  4. Threads продължава да се подобряват: Бутонът „Редактиране“ е на път!
  5. Функциите, поддържани от изкуствен интелект, идват в приложението SwiftKey Keyboard!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.