Подгответе вашето интернет изживяване с рутер Huawei AX3 Wi-Fi 6+!huawei ax3 wifi 6 router

Рутер Huawei AX3 Wi-Fi 6+ прави вашето интернет изживяване по-приятно със своите технически компоненти, които отговарят на нуждите на потребителите.

Wi-Fi 6 , който се превърна в блестящата звезда в последно време , обещава да предложи на потребителите по-ефективно и по-бързо интернет изживяване. Рутерът Huawei AX3 Wi-Fi 6+ може да бъде най-големият ви помощник по този път със своите технически компоненти, които отговарят на нуждите на потребителите.

Може би се чудите какво можете да направите, за да имате непрекъснато и ефективно интернет изживяване в наши дни, когато работата от разстояние е все по-често срещана и почти всичко, от крушката в дома ни, е свързано с интернет. Разбира се, тук може да има много фактори, но ще се спрем на един от най-важните от тях.

Прочети Още: Apple ще произвежда свой собствен модемен чип

Какво е Wi-Fi 6?

Една от най-важните подробности, на които трябва да обърнете внимание, когато разглеждате техническите характеристики на всеки продукт, който се свързва с интернет, е Wi-Fi стандартът, който има. В най-кратката си дефиниция Wi-Fi 6 представлява най-новото поколение на Wi-Fi стандарта и обещава забележителни подобрения както в качеството на сигнала, така и в скоростта.

И така, защо Wi-Fi 6 е толкова важен?

Wi-Fi 6 има 175 % по-висока пропускателна способност в сравнение с Wi-Fi 5, благодарение на максимална пропускателна способност от 9,6 Gbps . Сега може да си помислите, че тази теоретична скорост не е толкова важна в нашето ежедневие: Всъщност средната скорост на интернет в нашата страна не е дори 100 Mbps.

От друга страна, това не е точно така.

Всъщност тези 9,6 Gbps не трябва непременно да отиват на едно устройство и максималният обем може да бъде разделен равномерно върху цялата мрежа на устройството. Така че, когато разглеждаме претъпкана среда с висока плътност на устройствата, дори вашия дом, това означава потенциално по-ефективна връзка за всяко устройство.

Както може би сте забелязали, Wi-Fi 6 не е само за скорост и е важна стъпка напред за интернет на нещата. Докато позволява по-бърз и по-ефективен интернет на повече устройства, той също така предлага на потребителите по-малко забавяне и по-стабилна връзка. От друга страна, ако искате да се възползвате напълно от истинската мощност на Wi-Fi 6, и рутерът, и устройството ви трябва да са съвместими с Wi-Fi 6. 

Характеристики на рутер Huawei AX3 Wi-Fi 6+

Рутер Huawei AX3 Wi-Fi 6+ , въведен и предлаган за продажба от Huawei , се откроява като първия рутер с Wi-Fi 6+ технология. Wi-Fi 6+, който е по-усъвършенствана версия на технологията Wi-Fi 6, позволява по-високи скорости и по-високо качество на сигнала благодарение на своята честотна ширина от 160 MHz .

Когато го намали до по-техническо ниво, скорост 2,4 GHz е 574 Mbps и скорост на данни 5 GHz е 2.402 Mbps , и той може да поддържа скорост до до 2,976 Mbps , благодарение на едновременното двойна подкрепа лента . Трябва да се каже, че тази стойност е доста над днешните стандарти за рутери.

Полезно е да направите важно напомняне тук, защото рутерът AX3 Wi-Fi 6+ може да се използва успешно с всички устройства с поддръжка на Wi-Fi 6. Освен това, благодарение на обратната съвместимост, можете да свържете вашите устройства с по-стари стандарти като Wi-Fi 5 или Wi-Fi 4 към рутера.

От друга страна, ако имате смартфон Huawei с поддръжка на Wi-Fi 6, изживяването, което получавате, става много по-добро, тъй като телефонът и рутерът ви са оборудвани с Wi-Fi чипсет, разработен от Huawei и поддържащ честотна лента от 160 MHz.

Използвайки Dynamic Narrow Bandwidth технология, базирана на Chipset Synergy, смартфоните на Huawei с активиран Wi-Fi 6 могат да изпращат стабилни, 2 MHz тясна честотна лента, 6dB по-силни сигнали обратно към AX3, а безжичните сигнали могат лесно да проникнат в твърди предмети като стени и подове. Това означава, че телефонът ще получи добър Wi-Fi сигнал дори когато се свързва от горния етаж или от място, далеч от рутера.

Казахме, че Wi-Fi 6 е основно решение за сценарии с множество устройства. AX3 позволява свързване на до 128 устройства общо в двойна лента . Със своите усъвършенствани технологични решения той гарантира, че можете да получите най-доброто изживяване, което някога сте имали, без значение колко пренаселено е устройството.

Заключение

Рутер Huawei AX3 Wi-Fi 6+ се откроява като успешен продукт, който обединява всички иновации, предлагани с Wi-Fi 6 с неговата по-напреднала форма. Докато потребителите получават по-бързо, стабилно и ефективно интернет изживяване от всякога, те могат да поддържат производителност дори в сценарии с висока плътност на устройствата. 

Подобни публикации

  1. Очила за смесена реалност на Apple са прибързани, според служители
  2. Имаше проблем при комуникацията със сървърите на Google, какво е решението?
  3. Най-добрите приложения за крачкомер – 2023 г
  4. Характеристика на Huawei P60 и Huawei Mate X3
  5. Нашите работни места са в опасност: тук идва Worker Robot Digit

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.