Ще има ли трилогия на Бог на войната Рагнарок?God of War Ragnarok

Дали Бог на войната: Рагнарок ще бъде трилогия? С изявление на директора на God of War, публикувано през 2018 г., този въпрос беше разрешен.

Идва трилогията на God of War Ragnarok ? Кори Барлог, режисьор на видеоиграта, издадена от Sony Manta Monica Studio през 2018 г., изчисти въпросите дали ще има друга трилогия.

Въпросите дали историята на Кратос и Атрей ще бъде трилогия, както в поредицата „Бог на войната“, бяха сред най -очакваните въпроси, на които трябва да се отговори. Барлог предизвика любопитството на феновете в интервю, публикувано в канал в YouTube, наречено Kaptain Kuba. Според Барлог видеоиграта няма да има трето продължение.

Прочети Още: Почина първият изобретател на домашни компютри Клайв Синклер

Защо Богът на войната Рагнарок няма да бъде трилогия

В интервю с капитан Куба, Барлог изброи няколко причини, поради които трилогията на Рагнарок няма. Първите от тях искат наистина невероятно време, тъй като развитието на играта беше уточнено.

Барлог използва следните твърдения в изявлението си по темата:

„Мисля, че една от най -важните причини е, че първата игра отне 5 години. Не знам колко време ще отнеме втората игра, но ще бъде приблизително същото като времето за разработка на първата игра.“

Директорът на God of War, който беше освободен през 2018 г., продължи изявлението си, както следва:

„Като се има предвид, че една трета игра се разработва по едно и също време, това означава, че една история ще отнеме 15 години и мисля, че ще е твърде дълго.“

Според изявленията на Barlog в интервюто, само 2 видеоигри чакат играчите. Казано по друг начин, историята ще завърши с втората видео игра.

Информация за God of War Ragnarok

Играта се развива няколко години след God of War (2018), както може да се види от трейлъра на видеоиграта. Студеният студ на Фимбулвинтер дойде в Мидгард и оцеляването стана по -трудно от преди за Кратос и Атреус.

Твърди се, че играта ще има 40 часа геймплей. Засега няма много подробности относно твърдението на Дейвид Джаф. Съдейки по информацията, споделена от Barlog, в края на 5-годишна пауза ще има друга видео игра, в която историята ще бъде завършена.

Планира се Ragnarok да излезе през 2022 г. Дотогава ще се споделя повече информация за видеоиграта.

Подобни публикации

  1. Добри новини за тези, които изпитват проблеми с производителността в Cyberpunk 2077
  2. Ново видео с геймплей дойде от Bodycam, което ви кара да се съмнявате!
  3. Нови опции за абонамент идват в Ubisoft+!
  4. Предлага се DualSense V2 с подобрен живот на батерията!
  5. Екосистемата на PlayStation продължава да расте!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.