Skoda интегрира гласовия асистент Laura с ChatGPT в своите автомобили!skoda chatgpt laura

Skoda интегрира гласовия асистент Laura с ChatGPT в своите автомобили!

Škoda ще добави към своите модели гласовия асистент Laura, интегриран с базиран на изкуствен интелект ChatGPT. Ето подробностите! Възприемайки иновативен подход, Skoda интегрира базирания на изкуствен интелект чатбот ChatGPT с гласовия асистент Laura. Моделите на Škoda с платформи MEB GP и MQB EVO ще бъдат първите автомобили, които ще се възползват от тази функция.

Тази система, разработена от технологичния партньор Cerence и предлагаща ChatGPT интеграция, ще даде на потребителите достъп до голяма база данни с изкуствен интелект.

Тази система, която има функции като четене на съдържание по време на шофиране, също е разработена, за да гарантира сигурността на личните данни и информацията за превозното средство. Тази технологична интеграция на Skoda привлича вниманието, като предлага уникална функция в автомобилната индустрия.

Škoda ще започне да интегрира гласовия асистент Laura в повече от своите модели от средата на 2024 г. Тази функция първо ще се предлага на определени версии на Škoda Enyaq, новото поколение Škoda Superb и Kodiaq и новата Škoda Octavia.

Новата система, заедно с гласовия асистент Laura, ще донесе разнообразие от нови възможности, които надминават предишните гласови команди. Laura ще може да се използва за функции като гласов асистент, информационно-развлекателна система, навигация и климатроник, както и да отговаря на въпроси с обща информация.

В бъдеще изкуственият интелект ще може да предоставя допълнителна информация за по-сложни въпроси със своите постоянно развиващи се възможности. По този начин водачите ще могат да получават специфична за автомобила информация чрез взаимодействие на по-интуитивен език, осигурявайки по-безопасна среда по време на шофиране.

Подобни публикации

  1. Интересен ход от Spotify: Деактивира устройството Car Thing!
  2. Tesla сложи край на ерата на докосването на волана!
  3. Tesla работи върху гласовия асистент в колата!
  4. Електрическите автомобили може да са още по-ценни: Открит е нов метод за удължаване живота на батериите!
  5. Характеристики на новото Renault Clio, цена и дата на пускане

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.