Skoda интегрира гласовия асистент Laura с ChatGPT в своите автомобили!skoda chatgpt laura

Skoda интегрира гласовия асистент Laura с ChatGPT в своите автомобили!

Škoda ще добави към своите модели гласовия асистент Laura, интегриран с базиран на изкуствен интелект ChatGPT. Ето подробностите! Възприемайки иновативен подход, Skoda интегрира базирания на изкуствен интелект чатбот ChatGPT с гласовия асистент Laura. Моделите на Škoda с платформи MEB GP и MQB EVO ще бъдат първите автомобили, които ще се възползват от тази функция.

Тази система, разработена от технологичния партньор Cerence и предлагаща ChatGPT интеграция, ще даде на потребителите достъп до голяма база данни с изкуствен интелект.

Тази система, която има функции като четене на съдържание по време на шофиране, също е разработена, за да гарантира сигурността на личните данни и информацията за превозното средство. Тази технологична интеграция на Skoda привлича вниманието, като предлага уникална функция в автомобилната индустрия.

Škoda ще започне да интегрира гласовия асистент Laura в повече от своите модели от средата на 2024 г. Тази функция първо ще се предлага на определени версии на Škoda Enyaq, новото поколение Škoda Superb и Kodiaq и новата Škoda Octavia.

Новата система, заедно с гласовия асистент Laura, ще донесе разнообразие от нови възможности, които надминават предишните гласови команди. Laura ще може да се използва за функции като гласов асистент, информационно-развлекателна система, навигация и климатроник, както и да отговаря на въпроси с обща информация.

В бъдеще изкуственият интелект ще може да предоставя допълнителна информация за по-сложни въпроси със своите постоянно развиващи се възможности. По този начин водачите ще могат да получават специфична за автомобила информация чрез взаимодействие на по-интуитивен език, осигурявайки по-безопасна среда по време на шофиране.

Подобни публикации

  1. Apple обяви нов срок за представяне на своя автомобилен проект
  2. Електрическите превозни средства изпитват трудности през зимата!
  3. Honda направи разлика с новото си електрическо превозно средство
  4. Електрическа кола с мощност 1000 конски сили
  5. Google Chrome идва в поддържаните от Google автомобили!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.