Следващият дизайн на Windows 11windows 11 next valley

Microsoft може случайно да е изтекла някои подробности за дизайна от следващата операционна система, която се очаква да пристигне след Windows 11. Ето подробностите!

От известно време Microsoft работи върху нова версия на Windows с кодово име Next Valley. Досега нямаше много информация за новата версия на Windows, която се очаква да бъде пусната през 2024 г. след три години разработка. Въпреки това някои детайли на дизайна от новата версия може да са изтекли на събитието Ignite Keynote, проведено наскоро.

В случай, че Microsoft представи някои нововъведения, за кратко време се наблюдава напълно различна лента на задачите. Много технически експерти твърдяха, че този дизайн може да принадлежи към версията Next Valley.

Разгледай Още: Платен абонамент Spotify Platinum: Ето функциите и цената

Ето го новия дизайн на Windows!

Microsoft все още работи върху концептуалния дизайн на новия Windows. Поради тази причина може да е погрешно да се каже, че получените изображения принадлежат директно на Next Valley. Но от друга страна, технологичният писател Зак Боудън заяви, че мощни източници са потвърдили този дизайн за новата операционна система. Според Боудън погрешният дизайн показва посоката, която Microsoft иска да постигне с Next Valley.

Новият дизайн изглежда има опростен интерфейс, въпреки че е подобен на Windows 11 , където компанията има най-голям успех през последните години , в много отношения. Може да се види, че Microsoft е приела ново разбиране в изображенията, които се появяват с дизайн с полупрозрачни и по-големи икони. Съответно, Microsoft, която си е научила урока след катастрофата с Windows 8, която беше пусната, за да улесни използването на сензорни екрани, търси нов дизайн, който се харесва както на клавиатурата, така и на мишката и потребителите на сензорен екран.

Подобни публикации

  1. Redmi Buds 5 Pro Характеристики и цена с 38 часа живот на батерията
  2. Как да изтеглите телевизионни сериали и филми на Netflix?
  3. Функцията за сканиране на документи на Google Drive идва на iPhone!
  4. Google предложи милиарди долари на Epic Games, за да добави Fortnite към Play Store!
  5. Потвърждаването на имейл идва в WhatsApp!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.