Търсенето в Steam е подновено: Ето нови функции!steam novi funktsii

Нова търсачка в Steam

Търсенето в Steam е подновено: Ето нови функции! Търсенето на Steam е актуализирано с множество нови функции. Ето иновациите, предадени от Steam! Последната актуализация на Steam на Valve разширява опциите за търсене в магазина. От днес, на персонални компютри и в мобилното приложение Steam, потребителите ще могат да търсят игри с разширени параметри, включително имена на разработчици и специфични тагове за игра.

Как да направим Steam на Български?

Намирането на игри във всеки магазин може да бъде трудно, което може да затрудни разработчиците да представят игрите си пред играчите. По собствените думи на Valve, новата функционалност за търсене ще „ви улесни да откриете повече от игрите, налични в Steam, и да намерите това, което търсите.“

Магазинът заявява, че новите функции за търсене са в съответствие с начина, по който играчите се опитват да търсят игри от известно време. „Забелязахме, че повече играчи търсят специфични центрове на магазини, тагове или разработчици, така че актуализирахме Steam, за да отговорим на тези цели“, каза Valve.

Вече е възможно търсене по разработчици и етикети

Просто казано, полето за автоматично предложение, което се появява при въвеждане на дума в лентата за търсене, вече ще включва тагове и категории. В зависимост от това, което е написано, автоматичното предложение ще покаже и издатели, разработчици и франчайзи.

Вече е възможно и търсене на отделни тагове; това ще помогне на потребителите да намерят точната игра, която търсят, или подобна игра.

И така, какво мислите за тази нова промяна? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Издаден отчет за прозрачност на App Store
  2. 30-секундни реклами без възможност за пропускане идват в YouTube!
  3. Любимата функция на Telegram идва в WhatsApp
  4. Какво е Google Bard? Как да използвам?
  5. Tinder актуализира своите насоки на общността

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.