Разкрит дизайн на капака на Samsung Galaxy Z Flip 5samsung galaxy z flip 5

Разкрит дизайн на капака на Samsung Galaxy Z Flip 5

Твърди се, че покритието на екрана на Galaxy Z Flip 5 ще съответства на цвета на телефона и ще има динамична промяна. Ето подробностите! Слуховете циркулират, че новият флип телефон на Samsung Galaxy Z Flip 5, може да има капак на екрана, който съответства на цвета на телефона.

Повечето доклади предполагат, че екранът на капака ще бъде черен, без значение какъв цвят е останалата част от телефона, но се появи нов слух, който твърди, че екранът на капака на Galaxy Z Flip 5 може да съответства на цвета на телефона, когато не се използва.

Samsung се стреми към по-безупречен външен вид с Galaxy Z Flip 5

Ако този слух се окаже верен, екранът на капака ще се слее с останалата част от телефона, когато не се използва, придавайки на устройството по-безпроблемен вид и усещане. Samsung е използвал тази техника за съвпадение на цветовете и преди и е възможно да я използва отново за Galaxy Z Flip 5, но все още не е ясно как ще изглежда телефонът в крайния продукт.

Galaxy Z Flip 5 се очаква да бъде обявен в края на юли , което означава, че скоро може да научим повече за него. Известно е, че Samsung изненадва своите фенове с иновативен дизайн и функции, а Galaxy Z Flip 5 може да бъде друг пример за това.

Подобни публикации

  1. Последната актуализация на Samsung причини проблеми
  2. Представена серия Motorola Edge
  3. Характеристики и цена на Xiaomi Redmi Pad Pro
  4. Характеристики и цена на Samsung Galaxy M15 5G
  5. Характеристики на Motorola Moto G64 5G

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.