Threads се развива: Налични са много нови функцииthreads novi funktsii

Нишките се развиват: Налични са много нови функции

Threads, който излезе на преден план с последните си иновации, обяви новите си функции. Ето наличните функции и още! Threads беше пуснат за мрежата през последните месеци. Много функции липсваха. Една от липсващите функции беше възможността да се цитира нечия публикация. Шефът на Instagram Адам Мосери обяви няколко нови функции днес.

Известия и цитиране

Mooseri обяви пускането на способността на Meta да цитира публикации на настолен компютър. Всичко, което потребителите трябва да направят, е да щракнат върху познатата икона за повторно публикуване в долната част на публикацията и след това да изберат опцията „Цитат“. Правейки това, те могат да публикуват повторно заглавие на някой друг, като същевременно добавят свои собствени коментари.

Той също така обяви, че потребителите вече могат да следят отговорите по определена тема на мобилни устройства, като включат известията за 24 часа. За да направят това, потребителите просто докосват иконата на камбанка в горния десен ъгъл на публикацията.

Meta също добави търсене по ключови думи и откриване на съдържание по-рано този месец. Тяхната цел е да си върнат потребителите, които са загубили интерес към социалната мрежа. Какво мислите за Threads? Използвате ли го активно? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари.

Подобни публикации

  1. Google започва да изтрива неактивни Gmail акаунти!
  2. Google Bard вече може да гледа и обобщава видеоклипове в YouTube!
  3. Apple обявява, че ще предостави RCS поддръжка на iPhone!
  4. Microsoft преименува Bing Chat на Copilot
  5. Колко дял получава Apple от Google?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.