Датата на масово производство на Tesla Cybertruck ще бъде изяснена скоро!cybertruck 2022

Илон Мъск може да разкрие датата на масовото производство на Cybertruck на среща с инвеститори. Tesla отложи очакваната дата на производство за 2022 г. миналата година.

След въпроси относно дългоочакваната дата на пускане на Cybertruck , Илон Мъск ще присъства на разговор с инвеститори на 26 януари, за да предостави актуализация на цялостната продуктова пътна карта на Tesla. Датата на масовото производство на Tesla Cybertruck скоро ще стане ясна. Ето подробностите!

Мъск може да обяви скоро дата за масово производство на Cybertruck

Автомобилните производители по целия свят се борят да доставят нови превозни средства, докато се борят с продължаващия недостиг на микрочипове и безкрайната пандемия COVID-19. Tesla не се занимава с тези препятствия, но също така си струва да се отбележи фактът, че все още е марка, която се поставя под въпрос относно сроковете за доставка и наличността на продуктите. Обаждането на инвеститора беше потвърдено в прессъобщението и Мъск скоро ще обяви новите си планове.

Tesla премахна производствената информация за Cybertruck от уебсайта си миналата година и отложи очакваната дата на производство за 2022 г. Въпросният камион беше включен в два други продуктови каталога на Tesla. Tesla Semi Truck и новият Roadster бяха официално представени през 2017 г. и въпреки че са налични тестови единици, нито един не е влязъл в пълномащабно производство. Ще изчакаме и ще видим каква ще бъде съдбата на Cybertruck.

Прочети Още: Представяне на Oppo A36: Характеристики и цена!

Въпреки че Tesla се сблъсква с проблеми с доставките на превозни средства, тя продължава да разширява производственото си присъствие както в САЩ, така и в чужбина. Автомобилният производител очаква новият му Gigafactory Texas близо до Остин да започне да работи за масово производство тази година и е в последния етап на строителството на ново съоръжение в Германия. Ако можеше да пусне Cybertruck през 2021 г., Tesla може би щеше да е един от първите, които представиха електрическия пикап.

В сегашния си вид Cybertruck ще бъде сравняван с Rivian R1T, Ford F-150 Lightning и GMC Hummer EV. В зависимост от крайния срок, Tesla може да се наложи да се бори и с Chevrolet Silverado EV, който се очаква да пристигне през пролетта на 2023 г.

Подобни публикации

  1. Dacia Duster ще смени името си!
  2. Филтърът за стареене в реално време става популярен в TikTok
  3. Как да увелича снимката на профила в Discord?
  4. Как да конвертирате MOV файлове в MP4?
  5. Honor Magic 6 Pro със 160 MP перископна камера Характеристики, цена и дата на пускане

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.