Най-добрите програми за редактиране на видео за YouTubepcie 5 0 ssd skorost

В това ръководство, което сме подготвили за вас, ние сме тук със списък с най-добрите програми за редактиране на видео за YouTube. И така, коя програма трябва да изберете?

Използван от милиони хора по света, YouTube също така предлага възможност на всеки да публикува свои собствени видеоклипове. Ако сте нов създател на съдържание, може да се чудите коя програма трябва да използвате, за да започнете. В това ръководство, което сме подготвили за вас, ние сме тук със списък с най-добрите програми за редактиране на видео за YouTube .

Кои са най-добрите програми за редактиране на видео за YouTube?

 • Adobe Premiere Rush
 • iMovie
 • Veed онлайн видео редактор
 • блендер
 • Final Cut Pro X
 • Cyberlink PowerDirector Ultra
 • Решаване на DaVinci

Прочети Още: Датата на масово производство на Tesla Cybertruck ще бъде изяснена скоро!

1. Adobe Premiere Rush

Premiere Rush има творческата гъвкавост, за да изпъкне вашите видеоклипове от тълпата. С прости инструменти за аудио, графика с движение и други, можете да създавате видеоклиповете, които искате, по-лесно от всякога. Просто щракнете и плъзнете, за да добавите преходи.

Добавяйте и редактирайте стилни заглавия с голямо разнообразие от вградени шаблони. Подобрете видеоклиповете си с бърза настройка и ръчна корекция на цветовете. Лесно регулирайте скоростта с професионални контроли на скоростта в удобния за потребителя интерфейс. Импортирайте и коригирайте аудио с заглушаване и лесен глас.

Предавайте поточно към всеки канал в социалните медии в правилното съотношение. Premiere Rush работи на iPhone, Android и настолен компютър и вашите проекти се синхронизират автоматично с облака. Всеки път, когато отворите приложението, най-новите ви редакции ще се показват, независимо какво устройство използвате.

2. iMovie

Ако искате да стоите далеч от платени и сложни програми, докато предприемате това приключение, iMovie, който можете да използвате на устройства на Apple, може да е идеален вариант за вас. Това приложение, което се отличава с прости процеси на редактиране, предлага идеално решение за вашите основни нужди.

3. Veed онлайн видео редактор

Ако мислите, че имате нужда от скъпи компютри и програми на стойност хиляди долари, когато става въпрос за редактиране на видео, грешите! Veed предлага на потребителите много повече от това, което търсят като онлайн безплатна програма за редактиране на видео.

Това е изцяло базирана на браузър програма, така че не е необходимо да изтегляте и инсталирате големи файлове. Освен това компонентите на вашата система също въздъхнат с облекчение. За да научите повече за Veed, който се откроява с практичния си потребителски интерфейс, можете да проверите.

4. Блендер

Blender е безплатен софтуер за 3D моделиране, анимация, презентация, създаване на интерактивни клипове и възпроизвеждане, разработен като отворен код. Този алтернативен софтуер, който се поддържа във всички основни операционни системи и предоставя безплатна среда за всички видове потребители с GNU лиценз, е инструмент, който можете да използвате за кратко време, с който можете да правите реални триизмерни модели и които можете да използвате лесно за кратко време.

5. Final Cut Pro X

Когато беше пуснат за първи път, феновете на Final Cut Pro дълго време мразеха Final Cut Pro X. Ако търсите софтуер за редактиране на видео за YouTube, Final Cut Pro X е наистина удобен. Final Cut Pro X използва функции като MacBook Pro Touch Bar и Metal graphics API за подобрена производителност.

6. Cyberlink PowerDirector Ultra

CyberLink PowerDirector Ultra е една от водещите програми за редактиране на видео. Програмата, която е доста успешна, се откроява с представянето си и технологиите, които поддържа. Благодарение на 64-битовата технология TrueVelocity 3, програмата, която прави цифровото редактиране много бързо, минимизира времето за обработка, като поддържа повече от една видеокарта.

Програмата има възможност за редактиране на видеоклипове в Ultra HD, тоест 4k качество и 3D. Освен това поддръжката на Dolby Digital и DTS 5.1 съраунд осигурява качествени резултати по отношение на звука и видеото. Програмата включва повече от 300 инструмента и повече от 100 ефекта, които можете да използвате за редактиране на видео. В допълнение, хиляди безплатни ефекти, предлагани на DirectorZone.com, ви очакват.

7.  Да Винчи Реши (DaVinci Resolve)

DaVinci Resolve е уникална програма, която предлага иновативни инструменти за редактиране, визуални ефекти, графика на движение, корекция на цветовете и аудио постпродукция на едно място.

Програмата, която има лесен за използване интерфейс, който ви позволява да превключвате между редактиране, цвят, ефекти и звукови страници с едно щракване, е предназначена за многопотребителско сътрудничество; редактори, асистенти, колористи, VFX VFX артисти и звукови дизайнери могат да работят на живо върху един и същ проект по едно и също време.

Използван повече от всеки друг софтуер за завършване на холивудски игрални филми, телевизионни предавания и реклами, DaVinci Resolve е проектиран да работи с всички основни файлови формати, типове медии и програми за постпродукция.

Можете да използвате XML, EDL или AAF, за да използвате вашите проекти между DaVinci Resolve, Final Cut Pro, Adobe Premiere Pro. Дълбоката интеграция с Fusion улеснява изпращането на вашите кадри за VFX работа или поддържането на вашите проекти да пътуват между програми като After Effects. Можете лесно да премествате проектите си между DaVinci Resolve и ProTools за вашата аудио работа.

Подобни публикации

 1. Дистанционната поддръжка на AirDroid получава нови функции за сигурност
 2. Срина ли се Spotify? Ето Изявление от фирмата!
 3. Nearby Share, което улеснява споделянето на файлове между компютър и устройства с Android
 4. rtl120.bpl Липсваща грешка и решение
 5. Microsoft активира Windows на потребител с пиратски софтуер!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.