Tesla ще приема плащания с Dogecointesla dogecoin

Според изявлението на главния изпълнителен директор на Tesla Илон Мъск, Tesla скоро ще започне да приема плащания, направени с Dogecoin за определени продукти.

Според изявлението на главния изпълнителен директор на Tesla Илон Мъск, Tesla скоро ще започне да приема плащания, направени с Dogecoin за определени продукти. След това изявление на Мъск, криптовалутата набра значителна възходяща инерция.

Tesla ще започне да приема плащания, направени с Dogecoin

Илон Мъск, който има интензивна активност в Twitter, сподели това изявление в канала си в социалните мрежи. Обявявайки, че Tesla ще започне да приема Dogecoin в определени продукти с нов туит, Мъск подчерта, че ще се проследи как ще продължи процесът.

Прочети Още: Обявена е датата на пускане Huawei P50

В рамките на няколко минути след споделянето, Dogecoin поскъпна с 30 процента. В cryptocurrency в момента търгува при 0.18 USDT след удари 0,22 на USDT ниво. Все още обаче не е ясно какви продукти могат да бъдат закупени с Dogecoin.

В момента се събират очаквания, че няма да може да се купуват коли с Dogecoin, но могат да бъдат закупени определени артикули като аксесоари и детски превозни средства. Разбира се, ще трябва да изчакаме още малко, за да станат ясни подробностите.

И така, какво мислите за тези твърдения? Смятате ли, че Tesla може да започне да приема плащания в други криптовалути скоро? Не забравяйте да споделите вашите виждания по темата с нас и другите ни читатели в раздела за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Netflix и приложението за запознанства Bumble си сътрудничат
  2. Важна новина на всички потребители на Йеттел 2023
  3. Кога ще бъдат пуснати MacBooks с OLED дисплеи?
  4. Нова функция за Гледания сега под туитове ви очаква!
  5. На държавните служители на САЩ е забранено да използват TikTok

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.