Tesla ще приема плащания с Dogecoin

tesla dogecoin

Според изявлението на главния изпълнителен директор на Tesla Илон Мъск, Tesla скоро ще започне да приема плащания, направени с Dogecoin за определени продукти.

Според изявлението на главния изпълнителен директор на Tesla Илон Мъск, Tesla скоро ще започне да приема плащания, направени с Dogecoin за определени продукти. След това изявление на Мъск, криптовалутата набра значителна възходяща инерция.

Tesla ще започне да приема плащания, направени с Dogecoin

Илон Мъск, който има интензивна активност в Twitter, сподели това изявление в канала си в социалните мрежи. Обявявайки, че Tesla ще започне да приема Dogecoin в определени продукти с нов туит, Мъск подчерта, че ще се проследи как ще продължи процесът.

Прочети Още: Обявена е датата на пускане Huawei P50

В рамките на няколко минути след споделянето, Dogecoin поскъпна с 30 процента. В cryptocurrency в момента търгува при 0.18 USDT след удари 0,22 на USDT ниво. Все още обаче не е ясно какви продукти могат да бъдат закупени с Dogecoin.

В момента се събират очаквания, че няма да може да се купуват коли с Dogecoin, но могат да бъдат закупени определени артикули като аксесоари и детски превозни средства. Разбира се, ще трябва да изчакаме още малко, за да станат ясни подробностите.

И така, какво мислите за тези твърдения? Смятате ли, че Tesla може да започне да приема плащания в други криптовалути скоро? Не забравяйте да споделите вашите виждания по темата с нас и другите ни читатели в раздела за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Илон Мъск планира да въведе нова система за абонамент в Twitter
  2. Резултатът от делото на Тръмп срещу Twitter
  3. Tesla акциите на дъното с придобиването на Илон Мъск в Twitter
  4. Twitter придобива нова компания, за да подобри известията
  5. Производствените фабрики на Apple се затварят един по един заради Covid 19

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.