Тестовете на iPad Air 5 са ​​същите като 11-инчов iPad Proipad air 5 11inc ipad pro 1

Първите тестове преди дебюта започват да идват и резултатите едва ли са изненадващи.

Както се очакваше, след първите тестове и двете устройства, използващи процесора M1, iPad Air 5 и 11-инчовият iPad Pro имат почти еднакви резултати.

Тестерите използват iPad Air 5 на Geekbench и резултатите не са твърде изненадващи. При следващите тестове числата може да се различават само в грешките при закръгляването и това, което може да се припише на промените при изпълнение, освен че текущите резултати са доста ясни какво трябва да кажат.

Резултати от теста на iPad Air 5 и iPad Proipad air 5 11inc ipad pro

iPad Air 5 е посочен като „iPad13.17“ в Geekbench, отбелязвайки 1711 едноядрени точки и 7233 многоядрени точки в тест на процесора. Това е доста близо до 11-инчовия iPad Pro с едноядрен резултат от 1718 и многоядрен резултат от 7313. Металният резултат, който определя производителността на графичния процесор, показва 21 539 точки в теста на iPad Air 5. 11-инчовият iPad Pro има 21 498 точки.

Прочети Още: 5 приложения за промяна на гласа си, докато говорите по телефона

Трябва да се отбележи, че резултатите в тези тестове могат да бъдат повлияни от нивото на зареждане на батерията, външната температура и други фактори. Това е основната причина, поради която се появяват различни числа между тестове и устройства, работещи с един и същ чипсет.

Първоначално процесорът M1 беше въведен за използване на Mac, но по-късно беше добавен към гамата iPad Pro, заменяйки чиповете от серията „X“ на Apple. Чрез включването на M1 в iPad Air, ходът на Apple може да се тълкува като интересен, тъй като е направил производителността на този таблет от среден клас в съответствие със серията таблети „pro“.

Подобни публикации

  1. Тест за издръжливост на iPhone 15 и iPhone 15 Plus
  2. Събитието Xiaomi 2023 приключи: Какво беше представено?
  3. Xiaomi 14 с повишена скорост на зареждане
  4. Цената на позлатената серия iPhone 15 Pro е достъпна!
  5. Infinix ще представи GT 10 Pro модел с Cyberpunk дизайн на GameX

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.