Тестовете на iPad Air 5 са ​​същите като 11-инчов iPad Pro

ipad air 5 11inc ipad pro 1

Първите тестове преди дебюта започват да идват и резултатите едва ли са изненадващи.

Както се очакваше, след първите тестове и двете устройства, използващи процесора M1, iPad Air 5 и 11-инчовият iPad Pro имат почти еднакви резултати.

Тестерите използват iPad Air 5 на Geekbench и резултатите не са твърде изненадващи. При следващите тестове числата може да се различават само в грешките при закръгляването и това, което може да се припише на промените при изпълнение, освен че текущите резултати са доста ясни какво трябва да кажат.

Резултати от теста на iPad Air 5 и iPad Proipad air 5 11inc ipad pro

iPad Air 5 е посочен като „iPad13.17“ в Geekbench, отбелязвайки 1711 едноядрени точки и 7233 многоядрени точки в тест на процесора. Това е доста близо до 11-инчовия iPad Pro с едноядрен резултат от 1718 и многоядрен резултат от 7313. Металният резултат, който определя производителността на графичния процесор, показва 21 539 точки в теста на iPad Air 5. 11-инчовият iPad Pro има 21 498 точки.

Прочети Още: 5 приложения за промяна на гласа си, докато говорите по телефона

Трябва да се отбележи, че резултатите в тези тестове могат да бъдат повлияни от нивото на зареждане на батерията, външната температура и други фактори. Това е основната причина, поради която се появяват различни числа между тестове и устройства, работещи с един и същ чипсет.

Първоначално процесорът M1 беше въведен за използване на Mac, но по-късно беше добавен към гамата iPad Pro, заменяйки чиповете от серията „X“ на Apple. Чрез включването на M1 в iPad Air, ходът на Apple може да се тълкува като интересен, тъй като е направил производителността на този таблет от среден клас в съответствие със серията таблети „pro“.

Подобни публикации

  1. Приложенията за Android вече ще работят на всяко устройство
  2. Adidas представя безжични слушалки със светлинно зареждане
  3. Ревю на хартия за Huawei MatePad
  4. Характеристиките и цената на Samsung Galaxy Z Flip 4
  5. Xiaomi работи върху телефон с 200MP камера

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.