Тест за издръжливост на iPhone 15 и iPhone 15 Plusiphone 15 iphone 15 plus test

Тест за издръжливост на iPhone 15 и iPhone 15 Plus: По-издръжлив от Pro Max!

След като Apple обяви iPhone 15 Pro Max за по-издръжлив поради титаниевата си кутия, тестът за издръжливост на iPhone 15 и iPhone 15 Plus изненада. Оказа се, че корпусът на най-мощния и най-скъп iPhone 15 Pro Max на Apple не е толкова здрав, колкото се смяташе, тъй като изненадващо се провали на теста за издръжливост.

Провалът на iPhone 15 Pro Max, изработен от титан, за който се твърди, че е по-здрав от неръждаемата стомана, в теста за издръжливост предизвика опасения.

Сега популярният YouTuber JerryRigEverything, който проведе известния тест за издръжливост на модела Pro Max, също извърши същия тест на iPhone 15 и 15 Plus.

Тест за издръжливост на iPhone 15 и iPhone 15 Plus

Тестът за издръжливост започва както обикновено с теста за надраскване на iPhone 15. Apple оборудва своите телефони с керамичен щит, който е малко по-устойчив на надраскване от Gorilla Glass на устройства с Android. iPhone 15 има анодизирана алуминиева рамка и се надрасква лесно при теста за надраскване. При пожарния тест телефонът издържа на пламъци за около 10 секунди, докато на екрана се появи бяла точка. При максималния тест за издръжливост iPhone 15 не претърпява никаква повреда, когато се огъне с достатъчен натиск от двете страни. iPhone 15 Plus също оцелява при теста за огъване.

Прочети Още: Цената на позлатената серия iPhone 15 Pro е достъпна!

Apple все още не е признала двата важни проблема на iPhone 15 Pro Max (прегряване и по-слаба титаниева структура), които се появиха наскоро. Времето ще покаже дали ще има изявление от компанията по въпроса.

Подобни публикации

  1. Смартфоните Vivo обещават дълготрайна употреба
  2. Характеристики, цена и дата на пускане на Motorola Razr 50 Ultra
  3. Как изглежда Motorola Razr 2024?
  4. Характеристики на Vivo S19 и S19 Pro
  5. Характеристики на Honor 200

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.