Серията HUAWEI WATCH GT 4 в продажбаСерията HUAWEI WATCH GT 4 в продажба: Ето характеристиките и цената му!

HUAWEI представи новата версия на своята популярна серия смарт часовник GT. Ето всички подробности за HUAWEI WATCH GT 4 Series! HUAWEI представи интелигентните часовници WATCH GT 4 Series, които предлагат усъвършенствани функции за здраве и фитнес, като се фокусират върху модерния дизайн.

Потребителите могат да избират между впечатляваща осмоъгълна рамка или елегантен дизайн на огърлица. Часовникът се предлага в 8 различни цвята и предлага над 25 000 персонализирани циферблата.

Новите здравни функции включват PPG анализ на аритмията, управление на менструалния цикъл 3.0 и осъзнаване на дишането при сън. Технологията TruSeenTM 5.5+ в часовника е много по-напреднала в наблюдението и проследяването на пулса по време на дейности.

Стотици спортни режими и персонализирани функции

huawei watch gt 4 seria

Функцията за проследяване на съня предоставя информация за циклите на съня и респираторното здраве, докато подобреното управление на менструалния цикъл помага за прогнозиране на менструалните периоди.

Фитнес ентусиастите могат да се възползват от подобрени пръстени за активност, приложението Stay Fit и подобрено GNSS проследяване. Часовникът има повече от 100 спортни режима за избор.

Умният часовник също предлага удобен начин на живот с нов стартер, бързи съобщения, достъп до приложения на трети страни и до 2 седмици живот на батерията. В допълнение, той е съвместим както с устройства с iOS, така и с Android.

Преглед на Huawei Watch Ultimate Прочети!

Цена на HUAWEI Watch GT 4 Series

Смарт часовниците HUAWEI Watch GT 4 Series се предлагат за продажба на цени, започващи от 472 LV чрез онлайн магазина на HUAWEI. Като използвате кода AGT4PR300, валиден до края на септември, ще получите 20 LV отстъпка за купон, както и 35 LV отстъпка за кошница. В същото време като подарък се дава 1-годишна удължена гаранция на стойност 50 LV и кожена каишка на стойност 70 LV.

Какво мислите за новия часовник на HUAWEI? Можете да го споделите с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Dacia Duster ще смени името си!
  2. Филтърът за стареене в реално време става популярен в TikTok
  3. Как да увелича снимката на профила в Discord?
  4. Как да конвертирате MOV файлове в MP4?
  5. Honor Magic 6 Pro със 160 MP перископна камера Характеристики, цена и дата на пускане

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.