Threads продължава да се подобряват: Бутонът „Редактиране“ е на път!threads buton za redaktirane

Threads продължава да се подобряват: Бутонът „Редактиране“ е на път!

Приложението Threads, което продължава да се усъвършенства, обяви нова функция, която се грижи за удобството на своите потребители. Ето всички подробности! Threads добавя нови функции от дълго време. Най-накрая пристигна функцията за превключване между акаунти. Това гарантира, че потребителите не трябва да излизат от съществуващите си акаунти, за да влязат в другите си акаунти.

Друго нововъведение е, че в уеб версията на услугата Threads хората вече могат да правят нова публикация, като цитират друга публикация.

Instagram, който иска да задържи приложението Threads повече в светлината на прожекторите, сега обмисля въвеждането на бутона „редактиране“. Той обяви това с публикация X. Колко минути ще отнеме времето за редактиране?
Когато тази функция, открита от Алесандро Палуци, бъде активирана, хората ще могат да правят промени в своите публикации след споделяне.

Instagram, за който беше разкрито, че дава 5-минутно време за редактиране за това, ще зарадва потребителите в това отношение, тъй като много услуги вече имат бутон за редактиране.

По този начин вече няма да има нужда от изтриване и повторно публикуване на публикации за дребни правописни грешки, като по този начин се повишава удобството на потребителите в приложението. Какво мислите за тези нововъведения? Можете да споделите вашите мнения с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Забравих паролата си за WhatsApp Проблем и решение
  2. 3-месечна безплатна кампания за Spotify Premium стартира!
  3. Нова функция за изкуствен интелект идва в Google Chrome
  4. Характеристики, цена и дата на пускане на Xiaomi Redmi K70 Series
  5. Разработен е плъгин за ускоряване на рекламите в YouTube!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.