Видеоклипове от TikTok и Instagram ще се показва в Google Търсенияgoogle tiktok instagram

Google започва да показва видеоклипове от TikTok и Instagram като резултати от търсенето. Това ще ви позволи лесно да намерите видеоклипа, който търсите.

Ако сте опитали да търсите в Google за някой от видеоклиповете на TikTok или Instagram, ще забележите, че видеоклиповете не се появяват. Но  видеоклипове от Google, TikTok и Instagram зелена светлина за .

Позовавайки се на източници, запознати с темата, която се намира в Информацията, от името извличат необходимите данни, които да бъдат публикувани съответно в Google TikTok, а индексирането на видео от Instagram и резултатите от търсенето от bytedan и Facebook е в разговор с докладите.

Прочети Още: Сред Световноизвестните Марки Са Обявени Най – Необичаните

Зелена светлина от Google за видеоклипове в TikTok и Instagram

Все още не знаем подробностите за споразуменията между компаниите. Нека обаче припомним, че подобно споразумение беше сключено между Google и Twitter и затова публикациите от Twitter се появяват в резултатите от търсенето с Google. Такива споразумения обикновено печелят и мнения в социалните медийни платформи.

Говорител на Google потвърди, че компанията води преговори за показване на съдържание от TikTok и Instagram в резултатите от търсенето. „ Ние помагаме на сайтовете да направят съдържанието им достъпно и да се възползват от това да се показва в Google. Те също така ще могат да избират как съдържанието им да се показва в Търсене или дали да се показва каза той.

Все още няма информация кога тази функция ще бъде налична.

Търсенията в Google ще работят въз основа на потребителското изживяване

Приложението за Android на Google скоро ще започе да позволява на потребителите да персонализират резултатите. Новата функция ще дойде след опцията за скриване на неподходящи резултати, която Google представи по -рано този месец.

За да може функцията, която ще бъде използвана от потребителите в близко бъдеще, да работи, е необходимо да се използва акаунт в Google и приложения на Google. Новата функция работи точно по следния начин:

  • Той автоматично се досеща въз основа на историята на търсенията по време на заявката.
  • Тя се основава на известна информация в профила в Google, като полети през Gmail или упътвания, създадени чрез Карти.
  • Използват се предложения въз основа на насочени от потребителя въпроси, като например какво да гледате или къде да ядете.

Резултатите въз основа на поведението на потребителите, интересите и използването на други приложения ще се класират най -вече на върха на нормалните резултати от търсенето. Google ясно показва, че те са създадени по поръчка и са видими само за самия потребител.

Като се има предвид, че Google се фокусира върху потребителското изживяване в някои от своите приложения напоследък, изглежда възможно през следващите дни да има промяна в дължината на секцията с настройки.

Подобни публикации

  1. Проблем с известията в Instagram и решение
  2. Какво е Bumble? Как да използвам?
  3. Какво е Google Преводач?
  4. Google подобрява изживяването при търсене в Gmail и чат
  5. Нова функция за деактивиране на разширенията от Google

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.