TikTok повишава необходимата възраст за предаване на живоtiktok na jivo vazrastova grupa

TikTok вдигна възрастовата граница, след като откри акаунти, в които деца молят за дарения в предавания на живо от сирийски бежански лагери.Според BBC News, след като бяха открити стотици акаунти, излъчващи на живо от сирийски бежански лагери и деца, молещи за дарения, TikTok повишава минималната възрастова граница за излъчване на живо от 16 на 18 години.

Твърди се, че предаванията на живо от сирийските бежански лагери са генерирали над 1000 долара на час.В допълнение към повишаването на възрастовата граница на TikTok от 16 на 18, той каза, че в бъдеще само възрастни ще могат да „изпращат виртуални подаръци или да имат достъп до функции за монетизиране“.

Разгледай Още: Как да четете съобщение в Snapchat, без да изпращате разписки за четене?

TikTok работи върху нови възрастови ограничения

Платформата също така ще позволи на потребителите да предават предавания на живо само за възрастни „през следващите седмици“, но не е ясно как TikTok ще наложи тези възрастови ограничения.

Google , която притежава Facebook и Instagram , притежава Meta и YouTube , има минимална възраст за излъчване на живо от 13 години и вече има право да ограничава възрастово съдържание, качено от потребители.

Въпреки че засега не е споделена друга информация по темата, любопитно е как TikTok ще приложи новите възрастови ограничения и проследяване на процесите. И така, какво мислите по този въпрос? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Популярната функция на Instagram идва в YouTube!
  2. WhatsApp функция която ще се срещне с превод на живо
  3. Spotify функция която ще позволи да оставите коментар на подкастите!
  4. Функция за редактиране на снимки в Whatsapp
  5. Голяма стъпка за сигурността на потребителите на WhatsApp: Синя значка идва!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.