Как да четете съобщение в Snapchat, без да изпращате разписки за четене?snapchat procheteno

Как да четете съобщение в Snapchat, без да изпращате разписки за четене?

Много потребители на Snapchat искат разписките за четене да не преминават след прочитане на входящи съобщения. Ето как да четете Snapchat, без да изпращате разписка за четене.

Четенето на Snapchat без изпращане на разписка за прочитане се чуди от мнозина, които използват платформата. Snapchat, който непрекъснато увеличава броя на потребителите от пускането си на пазара, продължава да развива и подобрява много функции.

Разгледай Още: Как да редактирате споделен туит?

Благодарение на разработените функции, популярността на платформата нараства още повече. Както в други социални медийни платформи, хората искат информацията им да не се изпраща на другата страна, след като прочетат съобщенията, изпратени до тях в Snapchat. И така, възможно ли е да прочетете съобщение в Snapchat, без да виждате другата страна ? Нека заедно намерим отговора на този въпрос.

Четене на Snapchat без изпращане на разписки за четене

Процесът на четене на съобщения без изпращане на разписки за четене на Snapchat; Трябва да се работи отделно за устройства с Android и iPhone.

1. Преглеждайте съобщения в Snapchat, без да изпращате разписки за четене на Android.

Първо влизате в акаунта си в Snapchat.

 • Намерете и щракнете върху раздела Чатове. За тази операция основният екран на приложението трябва да се плъзне надясно. Ето списъка с наскоро получени съобщения.
 • Всички съобщения се зареждат автоматично. Ако не, щракнете върху раздела „Докоснете, за да заредите“ отстрани на съобщенията.
 • От страната на съобщенията, които ще се отварят, разделите „Докоснете за преглед“ и „Докоснете за чат“ трябва да продължат.
 • Телефонът трябва да бъде поставен в самолетен режим.
 • Чрез отваряне на което и да е Snapchat съобщение, за да се покаже съобщението нормално; Щракнете върху синята, червената или лилавата (чат, картина, видео) икона.
 • Като изчистите кеша на Snapchat, отидете в чекмеджето на приложението по време на „Самолетен режим“ и щракнете върху раздела „Настройки“. След това влезте в областта с приложения и натиснете приложението Snapchat.
 • Кликнете върху секцията „Съхранение“ и след това върху „Изчистване на кеша“. Кликнете върху бутона „Изчистване на данните“ и го изтрийте от раздела „Изтриване“. След този процес „Самолетен режим“ се изключва.

След горните стъпки ще влезете отново в приложението Snapchat. Приложението, което се отваря като „Самолетен режим“, всъщност се вижда като неотворен Snap. Разписката за четене на моментното четене, докато сте в самолетен режим, не се изпраща на другата страна.

2. Преглеждайте Snapchat съобщения, без да изпращате разписки за четене на iPhone.

Четенето на Snapchat без изпращане на разписки за четене също се извършва на iPhone устройства. Същите процеси, които споменахме за устройства с Android, се прилагат и за устройства с iPhone. За да видите Snapchat съобщения на iPhone, без да изпращате разписки за четене;

 • С отварянето на самото приложение се зареждат съобщенията.
 • След като съобщенията се заредят, телефонът се поставя в „Самолетен режим“.

Докато телефонът е в самолетен режим, можете лесно да четете Snaps без никакви разписки за четене. След като изтриете Snapchat и го инсталирате отново, самолетният режим също трябва да бъде изключен. Тогава кеша на Snapchat трябва да се изчисти, така че Snap да не получава информация, че публикацията е била прочетена.

Много хора познават и използват приложението днес. Ако искате да научите всичко за приложението, което никога не е губило своята популярност, какво е Snapchat и как да го използвате? Можете да проверите нашата статия.

#Как да забавите изпращането на разписки за четене?

Подобни публикации

 1. Как да решим проблема с неработещия вентилатор на лаптоп?
 2. Как да добавите GIF към Gmail?
 3. Как да създадете папка в Gmail?
 4. Как да изпращате големи файлове чрез Gmail?
 5. Как да изтриете групови имейли в Gmail?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.