Как да редактирате споделен туит?twitter tweet

Ако се чудите как да редактирате Tweet, което е новата функция на Twitter, можете да погледнете тази статия.Редактирането на туитове, функция, за която се говори много напоследък, е предоставена на някои потребители. Тази функция, която ще бъде достъпна за всички потребители на Twitter след кратко време, се очаква от мнозина от дълго време. Обяснихме как да редактирате Tweet , споделен в тази статия за вас.

Разгледай Още: Голямо преминаване от Pinterest за разработване на конкурентно приложение TikTok

Преди да извършите процеса на редактиране на туитове, има някои неща, които трябва да знаете. Ако тази функция все още не е активна за вас, тя ще бъде активна за вас след определено време. Друго нещо, което трябва да се отбележи е, че тази функция може да се използва в рамките на 30 минути след споделянето на Tweet. Не винаги е възможно да редактирате своите туитове. В този 30-минутен период можете да редактирате максимум 5 пъти. Twitter е поставил такива ограничения за редактиране на Tweet. Добре е да ги знаете, преди да редактирате своя туит.

Как да редактирам туитове?

 • Публикувайте туит.
 • Кликнете върху 3 точки в горния десен ъгъл на туита.
 • Изберете „Редактиране на туит“ от раздела, който се отваря.
 • Ще се появи страницата за редактиране.
 • Потвърдете, след като редактирате своя Tweet на страницата за редактиране.
 • Процесът е толкова лесен.
 • Следвайки простите стъпки по-горе, вие също можете да редактирате своите туитове в рамките на 30 минути след публикуването.

Редактирането на туитове, функция, която много потребители на Twitter искат, ще се използва от всички за кратко време. Въпреки че има много хора, които искат тази функция, броят на хората, които не я искат, е твърде голям, за да бъде подценяван.

Ограничението от 30 минути предотвратява редактирането на минали туитове. Такова ограничение може да е било зададено, за да не се ядосат тези, които смятат, че функцията за редактиране на туитове ще наруши Twitter. Така те са задоволили както тези, които искат тази функция, така и тези, които не искат.

Можем също да видим, че Tweet е редактиран Tweet. Хубаво е, че Twitter е прозрачен по този въпрос. Възможността да видите и хронологията на редакциите е доста добра функция.

Това е всичко, което ще споделим за редактирането на туитове. Използвате ли тази функция? Как открихте, че тази функция идва в Twitter? Не забравяйте да следвате KakSePravi за незабавен достъп до съдържание като това, актуални новини за игри и технологии.

Подобни публикации

 1. Как да блокирам нежелани канали в YouTube?
 2. Как да сканирам QR код на WeChat?
 3. Видеоклиповете на Instagram Reels вече могат да се изтеглят!
 4. Как да изтегля Opera VPN Mobile? Как да направите настройки?
 5. Забравих паролата си за iCloud, Как да възстановя iCloud акаунт?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.