TikTok забранен в един град: Защо?tiktok zabranen v edin grad

TikTok забранен в един град: Защо?

Санкциите срещу TikTok не са нещо, което чуваме за първи път, но те растат с всеки изминал ден. Днес популярната платформа е забранена в друг град. Според ново решение, взето от властите в Ню Йорк , държавните служители и институции имат 30 дни от днес, за да премахнат TikTok и да не го използват отново.

Забраната на TikTok , която често се прилага в цялата страна, е ситуация, за която чуваме много и тази забрана днес е преместена в нов град.

TikTok забранен за служители и държавни служители в Ню Йорк

Един от служителите на Ню Йорк каза, че забраната е, че TikTok „представлява заплаха за сигурността на техническите мрежи на града“, добавяйки:

„Въпреки че социалните медии са страхотни в свързването на нюйоркчани един с друг и с града, ние трябва да сме сигурни, че използваме тези платформи сигурно по всяко време. Ние редовно проучваме и разработваме проактивни мерки, за да запазим данните на нюйоркчани в безопасност.“

Въпреки че висши служители по сигурността призовават за това от време на време, официална забрана не е налична във всеки щат.

В момента TikTok се използва от повече от 150 милиона американци (близо половината от населението). Дискусиите относно опасенията за сигурността и влиянието на китайското правителство продължават повече от три години.

Подобни публикации

  1. Ерата на телефонните номера в WhatsApp приключва
  2. WhatsApp с нова функция която няма да имате нужда от преводач
  3. Нова функция идва в Instagram, която ще ви хареса много!
  4. Забравете заглавията: YouTube открива вашата музика без усилия!
  5. Популярната функция на Instagram идва в YouTube!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.