Ако ви забранят в Twitch, може да няма връщане назадtwitch ban nova funktsia

Ако ви забранят в Twitch, може да няма връщане назад: идва нова функция!

Twitch допълнително ще защити издателите с новата си функция, върху която работи. Ако сте потребител, ще трябва да сте по-внимателни. Ето подробностите! Twitch, най-популярната платформа за излъчване на живо сред приложенията за социални медии , позволява излъчване в съответствие с определени критерии, както във всяка медия. При нарушаване на правила акаунтът се затваря за определен период от време.

Същото важи и за зрителите в секцията за чат. Акаунтите, блокирани от оператора, не можеха да коментират по никакъв начин, но можеха да продължат да гледат предаването. Сега идва нова актуализация за Twitch по тази тема.

Вече няма да можете да гледате предаването!

Twitch се готви скоро да пусне нова функция. Платформата, за която е ясно, че следва по-строг път по отношение на правилата, също така ще попречи на потребителите, блокирани от издателите, да продължат да гледат излъчването.

Тази функция, която все още е във фаза на тестване и се използва само от няколко издатели, ще бъде достъпна за всички издатели от септември. Научихме за тази функция, като споделихме в собствения X акаунт на Lowco, един от издателите на Twitch.

Туитът гласеше: „ГОЛЯМА АКТУАЛИЗАЦИЯ НА TWITCH: Ако блокирате или забраните някого, той вече няма да може да гледа вашия поток!“

Подробности за предстоящата нова функция/h3>

Функцията няма да бъде ограничена и ясни линии само по този начин. Според информацията издателите могат да деактивират тази функция и да я включат отново по всяко време. Ако функцията е включена и даден потребител е забранен по време на излъчването, той ще бъде директно премахнат от излъчването и няма да може да гледа отново предаванията на този оператор.

Ограничението за гледане ще важи само за предавания на живо. След това блокираният потребител ще може да гледа повторението на записаното предаване на живо от Twitch по всяко време. Старши продуктов мениджър на Twitch Тревър Фишър обяснява във видео:

„Направихме няколко кръга на обратна връзка с хората и като цяло чухме от много стриймъри, че дори и просто да блокират хората да гледат от акаунта, от който са им забранени, това все още е нещо, което искат.“

Подобни публикации

  1. Ерата на телефонните номера в WhatsApp приключва
  2. WhatsApp с нова функция която няма да имате нужда от преводач
  3. Нова функция идва в Instagram, която ще ви хареса много!
  4. Забравете заглавията: YouTube открива вашата музика без усилия!
  5. Популярната функция на Instagram идва в YouTube!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.