Три нови цветови опции идват в PlayStation 5!playstation 5 tvyata

Три нови цветови опции идват в PlayStation 5!

Беше обявено, че три нови цветови опции ще дойдат за PlayStation 5. И така, какви цветове ще бъдат? Ето подробностите! Онзи ден Sony проведе своето събитие State of Play. На събитието, където беше дадена информация за актуализации относно игрите за PS5 и PS VR2, беше представена новата серия, създадена за PlayStation 5.

Функциите и цветовите опции на новата серия, наречена „Deep Earth Collection“, бяха обявени.

3 нови цвята!

Серията Deep Earth Collection включва три нови цвята на PlayStation 5. Цветовете, които ще бъдат валидни както за конзолата, така и за контролера, бяха въведени като „Volcanic Red“, „Cobalt Blue“ и „Sterling Silver“. Играчите също ще могат да закупят тези цветове като корици, което ще е валидно и за контролери DualSense. Sony ще продава серията Deep Earth Collection като отделен аксесоар.

Поради тази причина играчите ще трябва да премахнат частите от корпуса на своите конзоли и да ги заменят с нови цветове. Също така беше обявено, че тези цветове са адаптирани към DualSense.

Новите цветови опции, създадени за DualSense, ще бъдат същите като цветовите опции на PlayStation 5. Все пак има разлика; Собствениците на конзоли ще могат да закупят DualSenses с нови цветови опции като цяло. С други думи, няма да е възможно да промените само регистъра, както в PlayStation 5.

Беше обявено, че DualSense, който ще се предлага в нови цветови опции, ще бъде пуснат на 4 октомври. Цената на дистанционното управление ще бъде $74,99. Новите цветови опции, създадени за калъфи за PlayStation 5, ще се продават за $ 59,99 като покритие. Можете да споделите коментарите си с нас в секцията по-долу.

Подобни публикации

  1. Трейлър на GTA 6, адаптиран към реалния живот!
  2. Добри новини за тези, които изпитват проблеми с производителността в Cyberpunk 2077
  3. Ново видео с геймплей дойде от Bodycam, което ви кара да се съмнявате!
  4. Нови опции за абонамент идват в Ubisoft+!
  5. Предлага се DualSense V2 с подобрен живот на батерията!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.