Защо и как да почистите Google Pixel Buds?google pixel buds

Защо и как да почистите Google Pixel Buds?

Почистването на слушалките е от съществено значение за запазване на качеството на звука и удължаване на живота на Google Pixel Buds. И така, как да почистите Google Pixel Buds? Ето подробностите! Слушалките Pixel Buds, пуснати от Google, бяха много търсени. Тези слушалки, които могат да се сдвояват перфектно с телефони Google Pixel, могат да се използват и с други модели телефони.

За да удължите живота на устройството и да имате по-добро изживяване, е необходимо да обърнете внимание на почистването на слушалките. В този момент Google също взе мерки. Сега приложението Google Pixel редовно напомня на потребителите на слушалки за почистване.

И така, защо почистването на Google Pixel Buds е толкова важно? Как трябва да почиствате слушалките си? В тази статия обсъждаме въпроси, свързани с почистването на Google Pixel Buds. Ето подробностите за процеса на почистване, който трябва да направите, за да използвате вашите Google Pixel Buds по-ефективно!

Защо Google Pixel Buds трябва да се почистват?

 1. Моделите слушалки за поставяне в ушите се поставят вътре в ухото. Google Pixel Buds е един от тези модели слушалки. Следователно замърсяването се получава повече. Тези замърсявания причиняват запушвания след известно време.
 2. Запушването и натрупаната мръсотия в слушалките ви карат да получавате по-ниско качество на звука.
 3. Когато тези замърсявания се утаят в слушалките, проблемите със звука могат да станат по-постоянни.
 4. Замърсените слушалки и кутията за зареждане може да попречат на правилното зареждане на устройството.
 5. Тези дълготрайни проблеми водят до съкращаване на живота на устройството.
 6. Редовното почистване е от голямо значение за по-добро звуково изживяване, по-хигиенично използване и удължаване на живота на устройството.

Как да почистите Google Pixel Buds?

За почистване на Google Pixel Buds, Google вече изпраща известия за напомняне на своите потребители да ги почистват редовно. В края на това съобщение се предоставят инструкции как да почистите слушалките. Когато разгледаме инструкциите, стъпките, които трябва да следвате, за да почистите слушалките си, са изброени, както следва:

 • Подчертава се, че почистването трябва да се извършва без използване на химически препарати, алкохол или бензол.
 • Не трябва да почиствате, докато зареждате.
 • Препоръчва се внимателно да избършете външната страна на кутията за зареждане с мека и суха кърпа без мъх.
 • Посочено е, че можете да използвате клечки за уши за почистване на чувствителни зони като вътрешността на магнитните отделения и контактната точка за зареждане.
 • Посочено е, че можете да го избършете с леко влажна кърпа, за да премахнете драскотини от външната страна на кутията за зареждане.
 • Подчертава се обаче, че трябва да внимавате да не позволите на влагата да навлезе в отворите на устройството, като например USB-C порта, когато почиствате с мокра кърпа.
 • От голямо значение е да не почиствате вътрешността на кутията за зареждане с течност, за да предотвратите попадане на вода и повреда на устройството.
 • Когато почиствате слушалките, трябва да премахнете накрайниците на слушалките и внимателно да почистите мрежестата зона и накрайниците. По този начин можете да получите по-добро звуково изживяване.
 • Можете да използвате леко навлажнен тампон за уши, за да премахнете упоритите замърсявания. Все пак трябва да внимавате да не попадне вода в устройството.
 • Тези, които използват приложението Google Pixel, ще имат достъп до напомняния за почистване, след като направят последната актуализация. Ще имате възможност да почиствате устройството си по-редовно благодарение на известието, което получавате, когато не сте почиствали устройството си повече от 120 часа.

Подобни публикации

 1. Как да изтрия акаунт в Instagram? Връзка за постоянно закриване на акаунт
 2. Как iPad Pro ще издържи на сгъване?
 3. Как се прави скрийншот на лаптоп?
 4. Телеграм не изпраща смс код? Проблем и Решение в лесни стъпки
 5. Как да активирам електронен ваучер за храна? Е – Voucher

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.