Входящите снимки на WhatsApp не се виждат в галерията как да го поправя?

whatsapp vhodyashti snimki

Входящите снимки на WhatsApp не се появяват в галерията, как да го поправя?WhatsApp входящите снимки не се виждат в галерията, как се запазват входящите изображения? Ще научите отговорите на тези и подобни въпроси само за секунди!

Потребителите на WhatsApp, ако снимките и видеоклиповете, изпратени от други хора в приложението за незабавни съобщения, не се запазват автоматично в галерията, „ Входящите снимки на WhatsApp не се показват в галерията, какво трябва да направя, за да разглеждам изображения, изпратени чрез WhatsApp Messenger в галерията ? “ може да започне да търси отговори на въпроси като.

Тъй като WhatsApp Messenger е популярно приложение за незабавни съобщения по целия свят, би било правилно предположението да се каже, че има хиляди потребители, които са се сблъсквали с този вид проблем. И така, защо снимки и видеоклипове, публикувани от WhatsApp, не се виждат в галерията? Ако се чудите за отговора на този въпрос, можете да започнете да следвате стъпките, които трябва да следвате.

Защо снимки от WhatsApp не се появяват в галерията?

Има няколко причини, поради които снимки и видеоклипове, изпратени до вас в WhatsApp, не се запазват в галерията. Причините, поради които изображенията не се запазват автоматично във вашата галерия, могат да бъдат изброени, както следва:

 • Човекът може да е изтрил снимката или видеоклипа малко след като ги е публикувал. Ако някой, който ви изпрати снимка или видео, използва опцията за изтриване на изображението от двете страни, това изображение ще бъде изтрито не само от чата, но и от вашата галерия.
 • Възможно е да няма достатъчно място на вашето устройство .
 • Възможно е да не сте дали разрешение на приложението WhatsApp Messenger за това действие.
 • Приложението за незабавни съобщения се нуждае от интернет връзка, за да запазва автоматично изображенията в галерията. Това няма да се случи, ако нямате връзка с интернет.
 • Режимът за пестене на данни може да е включен. Ако сте активирали тази опция в настройките на приложението, ще трябва да изтеглите изображения ръчно. Изображенията, които не изтегляте, не се запазват автоматично във вашата галерия.

WhatsApp Запазване на входящи снимки в Галерия Решение на проблема

Ако искате автоматично да запазвате снимки и видеоклипове от WhatsApp Messenger в галерията, можете да опитате методите по-долу. Тези методи ще ви позволят автоматично да запазвате снимки и видеоклипове, изпратени до вас от другите, във вашата галерия.

1. Уверете се, че изображението не е изтрито

Една от причините изображението от WhatsApp да бъде запазено в галерията е, защото другата страна изтрива изображението, както е посочено в първия елемент под предишното заглавие. Ако лицето, изпратило изображението, го е изтрило, то няма да се появи във вашата галерия.

2. Проверете дали имате достатъчно място на вашето устройство

Ако на устройството ви няма достатъчно място за запазване на снимки или видеоклипове, изпратените до вас изображения също няма да бъдат запазени. Когато проверите мястото си за съхранение и установите, че наличното място е недостатъчно за запис на снимки или видеоклипове, можете да увеличите наличното пространство, като изтриете ненужните файлове и приложения на вашето устройство.

3. Разрешете WhatsApp Messenger

Когато изтеглите приложението за незабавни съобщения, ще бъдете помолени за определени разрешения, за да може приложението да изпълнява функциите си. Едно от тези разрешения включва запазване на снимки и видеоклипове на вашето устройство. Ако не сте дали това разрешение на WhatsApp, автоматично запазване няма да се случи.

4. Проверете Интернет връзката

Ако снимката / видеото от WhatsApp не се запазват автоматично във вашата галерия, проверете връзката с интернет на вашето устройство. Ако нямате връзка с интернет, изображенията няма да бъдат изтеглени на вашето устройство.

5. Разберете дали режимът за запис на данни е включен

Когато режимът за пестене на данни е включен, трябва ръчно да изберете снимките и видеоклиповете, които да изтеглите на вашето устройство. Като кликнете върху изпратените ви снимки и видеоклипове, можете да стартирате процеса на изтегляне ръчно или да изключите режима за спестяване на данни.

Как да запазите снимки от WhatsApp?

Ако искате да запазите снимката или видеоклипа, изпратени до вас в WhatsApp Messenger, можете да следвате стъпките по-долу.

Запазване на изображения, заснети от WhatsApp на iPhone

 • След като отворите приложението, отидете в настройките на приложението.
 • Докоснете опцията за чатове.
 • Активирайте опцията „Запазване в камерата“ .

Запазване на изображения, заснети от WhatsApp на Android

 • Въведете настройките на приложението.
 • Натиснете Chats.
 • Активирайте видимостта на медиите.

Подобни публикации

 1. Не мога да вляза в Instagram Грешка и решения
 2. Не мога да се свържа с интернет, въпреки че имам интернет
 3. Нови функции, добавени към груповите видео разговори в Whatsapp
 4. Instagram вече ще цензурира снимки с голота в DM
 5. Какво представлява динамичният остров, който познаваме с iPhone 14 Pro?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.