Веднъж видимите съобщения идват в WhatsApp!whatsapp vidyano

Веднъж видимите съобщения идват в WhatsApp!

С новата функция на WhatsApp, съобщенията вече могат да се изпращат за гледане веднъж, както при снимките и видеоклиповете. Ето подробностите!

С ефимерните съобщения WhatsApp вече предлага начин за автоматично премахване на съдържанието на съобщение за всеки в чата, но сега прави нещата една крачка напред. Съобщава се, че WhatsApp работи върху „ веднъж видими съобщения “ от известно време.

Според WABetaInfo WhatsApp разработва нова функция, при която текстовото съобщение ще бъде изтрито веднага след преглед от получателя. Функцията беше забелязана в WhatsApp beta 2.22.25.20 за Android .

Тази нова функция ще бъде полезна, ако не искате дадено съобщение да бъде скрито на нечие друго устройство, за да предотвратите споделянето му с други. Тази функция означава, че получателите не могат да копират и препращат веднъж гледано съобщение, точно както при изображения и видеоклипове.

Не могат да се правят екранни снимки на съобщения за преглед веднъж

Освен това, благодарение на тази функция, няма да е възможно да се правят екранни снимки на съобщения, изпратени чрез тази функция. WhatsApp вече предлага тази функция за снимки и видеоклипове, така че не е изненадващо, че е само за съобщения, но отне повече време от очакваното.

Някои от най-добрите приложения за съобщения, като Snapchat, имат тази функция от дълго време, така че потребителите отдавна искат от компанията същата функция да дойде в WhatsApp.

Разгледай Още: Иконите на работния плот не се показват

И така, какво мислите за тази нова функция на WhatsApp? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Споделена екранна снимка в Whatsapp нова функция!
  2. Отваряне на живо в X вече е много по-лесно!
  3. Криптиране от край до край, налично във Facebook и Messenger!
  4. WhatsApp подобрява изживяването при споделяне на екрана с новата си функция!
  5. Забравих паролата си за WhatsApp Проблем и решение

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.