Пуснато приложението Vision Pro на TikTokvision pro tiktok

Пуснато приложението Vision Pro на TikTok: Какви са разликите?

За разлика от много други компании, TikTok разработи и пусна специално приложение за технологията Vision Pro на Apple. Ето подробностите! TikTok оказа огромно влияние върху света на музиката от пускането си през 2016 г. и сега е готов да направи присъствието си в света на VR с ново собствено приложение за Vision Pro.

През януари продуктовият лидер на TikTok Ахмад Захран обяви, че работят върху приложение Vision Pro, като каза, че екипът му „проектира ново изживяване на TikTok за Apple Vision Pro“.

Тази стъпка от TikTok беше много важна в момент, когато много компании не разработиха приложения за Vision Pro, а преработеният интерфейс премахна потребителите от сайта на TikTok в Safari, което беше единственият начин за достъп до платформата на Vision Pro, и премахна потребителите от визуалното оформление на устройството, проектирано за платформата visionOS на Vision Pro, което води до нова версия на приложението, която се възползва напълно от това.

Какво има в приложението Vision Pro на TikTok?

tiktok vision pro
Подобно на дизайна на приложенията за iOS и Android, приложението TikTok, разработено за visionOS, също има вертикално оформление. Това, което отличава приложението visionOS на TikTok от неговите версии за iOS и Android, е разширеният интерфейс на Vision Pro, предназначен за широкоекранно гледане.

Докосването на иконите в лентата за навигация отваря специален панел вдясно от вашата страница „За вас“, без да прекъсва основния видео екран, което ви дава по-добър изглед на секциите за коментари и профилите на създателите. Още по-добре, приложението е съвместимо и с инструмента за споделено пространство на Vision Pro, което ви позволява да преместите TikTok в друга област на устройството, за да можете да отваряте други приложения.

Най-важното нещо, което в момента липсва в приложението TikTok, разработено за Vision Pro, е липсата на опции за заснемане и създаване/редактиране на нови видеоклипове. Към момента не е ясно дали компанията ще инвестира в тези области в бъдеще. Какво мислите по този въпрос? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Достатъчно ли е 8 GB RAM за Mac?
  2. Новото приложение за споделяне на снимки на TikTok Notes
  3. Характеристики на часовник Smart Band 9 на Xiaomi
  4. Microsoft представи своите компютри, поддържани от изкуствен интелект
  5. Apple Watch ще може да измерва кръвното налягане!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.