Разкрита е новата функция на WhatsApp: „Лента за бърз отговор“whatsapp funktsia barz

Разкрита е новата функция на WhatsApp: „Лента за бърз отговор“

WhatsApp работи върху нова функция за бърза реакция на изображения, видеоклипове и GIF файлове. WhatsApp работи върху нова функция за бърза реакция на изображения, видеоклипове и GIF файлове.

Както знаете, WhatsApp наскоро представи нова функция, наречена „Канали“, която позволява на потребителите да създават еднопосочни комуникационни канали за широки и анонимни взаимодействия. Тези канали работят по различен начин от стандартните чатове и позволяват на администраторите да споделят различни видове съдържание, включително текст, изображения, видеоклипове, стикери и анкети, като същевременно запазват поверителността както за администраторите, така и за последователите.

Как новата функция подобрява потока на разговорите?

В последната бета версия на WhatsApp (2.23.20.20), достъпна чрез бета програмата на Google Play, е въведена нова функция, наречена „лента за бърз отговор“. Според WABetaInfo, функцията подобрява потока и контекста на разговорите, като позволява на потребителите бързо да отговарят на изображения, видеоклипове и GIF файлове, без да напускат текущия екран. Тя има за цел да сведе до минимум прекъсванията и да подобри цялостното изживяване при взаимодействие с потребителя.

Въпреки че трябва само да инсталирате най-новата бета актуализация на WhatsApp от Google Play Store, за да получите достъп до тази функция, можете също да изчакате малко повече и да изпробвате функцията в стабилната версия.

WhatsApp също работи за подобряване на потребителското изживяване с редица актуализации, включително преки пътища за лесно добавяне на участници към групови разговори и въвеждането на функцията „Потоци“ за подобряване на пазаруването в приложението. Накво мислите за функциите, които WhatsApp наскоро въведе в приложението? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Функция, подобна на Telegram, идва отново в каналите на WhatsApp
  2. Специална защита за непълнолетни потребители от Instagram
  3. Функцията, която всеки иска, стигна до Discord
  4. WhatsApp функция, наречена предложени контакти, за потребители на Android и iOS
  5. WhatsApp ще помогне на потребителите да спестят време

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.