Амбициозен ход от WhatsApp: Разработване на инструмент за бюлетин!Амбициозен ход от WhatsApp: Разработване на инструмент за бюлетин!

Започва да работи върху инструмента за бюлетин от WhatsApp, който има за цел да отиде отвъд платформата за незабавни съобщения. Ето всички подробности! След затварянето на Revue, услугата за бюлетин на Twitter, търсенето на източник на бюлетин започна от много платформи. Въпреки че няма подробности по темата, има твърдения, че WhatsApp работи върху специален инструмент за бюлетин.

Приложението за незабавни съобщения, което поддържа своята популярност с иновациите си ден след ден, започна да търси нови начини да позволи на своите потребители да прекарват повече време в приложението, както и да предлага по-ефективна употреба.

Амбициозен ход може да дойде от WhatsApp

Независимо от категорията винаги има ново развитие както в страната, така и по света. Може да е трудно да се проследят тези развития без спиране след определен момент. WhatsApp, най-голямото приложение за съобщения в света, може би се готви да укрепи позицията си на пазара с иновация, която може да поправи тази ситуация.

Според новините на WaBetaInfo , компанията е започнала работа по „специален инструмент за бюлетин „. WhatsApp, който се използва от милиони хора по света по отношение на незабавните съобщения, изглежда напълно унищожава идеята за „приложение за съобщения“ със своя бюлетин с новини. WaBetaInfo използва фразата за функцията: „Това ще бъде инструмент „един към много“ за разпространение на информация.“

Приложението, което има 2 милиарда активни потребители, може да увеличи броя на потребителите с работата на бюлетина. Въпреки че се смята, че представлява интерес за определена част от съществуващата аудитория, той може да се превърне в много популярен инструмент за бюлетин за много кратко време.

WaBetaInfo сканира кода, за да достигне до предоставената от тях информация и заяви, че инструментът в момента е във фаза на „ разработка “. Освен тази информация, може да има промени по отношение на превозното средство, тъй като все още не е направено обяснение от WhatsApp. Може би този проект няма да се осъществи, като остане само като проект.

Как да изпратите съобщение с бъдеща дата в WhatsApp?

Подобни публикации

  1. Ново разширение на Google Gemini е в YouTube Music
  2. Беше разкрито за колко ще се продава TikTok
  3. ChatGPT ще бъде обучаван със съдържание на Reddit!
  4. Рекорден ръст на пазарната стойност на Apple
  5. Grok, изкуственият интелект на X, ще получава всички резюмета на новини от X!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.