Личен DJ от Spotify! Изкуственият интелект ще ви предложи песниspotify specialen dj

Личен DJ от Spotify! Изкуственият интелект ще ви предложи песни

Новият диджей с изкуствен интелект на Spotify ще комуникира с вас с предложения за песни. Ето подробностите! През 2023 г. много услуги започнаха да получават помощ от изкуствен интелект. След пробивите на Microsoft в областта на изкуствения интелект, следваща стъпка дойде от Spotify, едно от водещите имена в музикалното публикуване. Spotify представи диджея с изкуствен интелект , който прави предложения за песни.

Използвайки инфраструктурата, разработена от екипа на yve OpenAI , наречена „DJ“ , изкуственият интелект ви предлага предложения за песни според личните ви предпочитания. В момента функцията е достъпна само за потребители на Spotify Premium в САЩ и Канада.

Той ще ви говори като истински DJ!

Базираната на предпочитанията система за препоръчване на песни отдавна съществува както в Spotify, така и в други конкурентни платформи като Apple Music. Например, кажете на Siri: „Пуснете музиката, която харесвам“. Когато го кажете, той може да създаде радио списък, подходящ за вашите предпочитания чрез Apple Music. Но най-голямата разлика на изкуствения интелект на Spotify ще бъде, че той комуникира с вас като истински DJ.

Използвайки глас с изкуствен интелект, разработен от Sonantic, DJ привлича вниманието с човешкия си тон. В DJ сесията, която можете да въведете като приложение, първо се анализира любимата ви музика. Освен това е възможно да създадете свой списък с въпроси за това, което искате да слушате, с бързи и лесни отговори. Вашият специален DJ, който ви носи ежедневни, седмични или месечни хитове, ви дава усещането за истински танцов клуб с уникалния си глас и промоции.

Изкуственият интелект на DJ, който засега е тестван в САЩ и Канада, се очаква да бъде използван в целия свят в следващите дни.

Подобни публикации

  1. Характеристики и цена на Samsung Galaxy M15 5G
  2. Характеристики на Motorola Moto G64 5G
  3. Характеристики на Xiaomi Redmi Turbo 3
  4. Характеристики на Redmi K80
  5. Характеристики на Galaxy Watch 7 Series

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.