Обявена дата на издаване на серията Xiaomi 13 и MIUI 14xiaomi-13 miui-14

Обявена дата на издаване на серията Xiaomi 13 и MIUI 14

Новата флагманска серия Xiaomi 13 на Xiaomi и датата на пускане на актуализацията на MIUI 14, за която се твърди, че е най-бързата и най-плавна, бяха обявени. Ето подробностите!

Наскоро имаше много слухове за новата флагманска серия Xiaomi 13 на Xiaomi и най-накрая научихме кога ще бъде пусната флагманската серия.

Xiaomi обяви в Weibo, че актуализацията на Xiaomi 13, Xiaomi 13 Pro и MIUI 14 ще бъде достъпна за потребителите в четвъртък, 1 декември в Китай. С плакат, потвърждаващ марката Leica, е обявена датата на пускане на пазара на новата водеща серия.

Интересното е, че този път не се споменава устройство от X-серията. Xiaomi 12 и 12 Pro бяха придружени миналата година от по-евтиния 12X с по-стар процесор Snapdragon 870 и удобен за джоб дизайн.

Разгледай Още: Apple монтира рекламен филм поради обвинения в расизъм!

Серията Xiaomi 13 и MIUI 14 Очаквайте на 1 декември

Във всеки случай Xiaomi добави в Weibo, че стандартният модел е оборудван с плосък OLED дисплей и 1,61 мм дебели рамки. Освен това компанията заяви, че серията ще се предлага с рейтинг IP68. Освен това видяхме много течове за серията през последните седмици, като процесора Snapdragon 8 Gen 2, едноинчовия сензор IMX989 за модела Pro и използването на телефото камери и в двата модела.

Онзи ден също имаше развитие по отношение на актуализацията на MIUI 14. Операционната система, за която се твърди, че ще бъде пусната на 1 декември, се смята за най-бързата и плавна операционна система досега.

И така, какви са вашите очаквания от новата флагманска серия на Xiaomi? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Характеристики на OPPO Reno 12 Series
  2. Характеристики на Google Pixel 9 Pro XL
  3. Нова функция на iOS 18 ще направи Siri излишна!
  4. 16 GB RAM и 6000 mAh батерия: Представен Vivo Y28 4G
  5. Характеристики и цена на Xiaomi Mix Fold 4

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.