Apple монтира рекламен филм поради обвинения в расизъм!apple film

Apple монтира рекламен филм поради обвинения в расизъм!

Новата реклама на Apple, която беше в ефир от дълго време, беше пренаредена поради обвинения в расизъм. Ето подробностите!

IPhone 14 беше пуснат преди повече от два месеца. Компанията искаше да представи нов модел Plus с маркетингова стратегия, подобна на това, което Apple направи с iPhone 6 и iPhone 6 Plus, но нещата изглежда не вървяха според очакванията на Apple.

Компанията рекламира „Big and Bigger“ с песента Biggest на Идрис Елба, но проблемът е, че думата „Biggest“ , използвана в рекламата, накара Apple да бъде обвинена в расизъм и Apple премахна вокалите на песента от рекламата си.

Разгледай Още: Многоочакваната функция на WhatsApp беше пусната

Докато на Apple отне почти два месеца да премахне вокалите, потребителите на TikTok и тези в социалните медии имаха поредица от дебати защо думата „Най-големият“ е обвинена в расизъм.

Реклама, обвиняваща Apple в расизъм

Все още можете да гледате рекламата на iPhone 14 и iPhone 14 Plus „Big and Bigger“ за 7 септември в официалния YouTube канал на Apple, но ще забележите, че във видеото има само инструменти, а не текста на песента.

Apple все още включва песента на Идрис Елба, но вече няма „най-големият, най-големият, най-големият, най-големият, най-големият, това е най-големият отскок на лятото“. Както можете да видите в рекламата, Apple подчертава 6.1 и 6.7-инчовите екрани , които се намират в новите модели iPhone 14 и 14 Plus, тъй като компанията предлага 6.7-инчови дисплеи за непрофесионални потребители за първи път.

Тъй като новите iPhone нямат много нови функции, основната точка, която Apple иска клиентите да знаят, несъмнено е да наблегнат на по-голям екран, компанията предприема различна стратегия тази година, особено след като последните два модела iPhone mini се провалиха в продажбите.

Подобни публикации

  1. Microsoft изключва Cortana
  2. Instagram обяснява как работи неговият алгоритъм за класиране
  3. Сайтът за разработка на торенти RARBG е затворен
  4. Google ще блокира наводнения с помощта на изкуствен интелект
  5. Sony работи върху модел на сгъваем смартфон

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.