Изненадващ ход от YouTube: Излъчването „1080p Premium“ става платено!youtube 1080p premium platen

Изненадващ ход от YouTube: Излъчването „1080p Premium“ става платено!

YouTube предлага нова опция за стрийминг, ексклузивна за абонатите на Premium. Тази нова опция, наречена „1080p Premium“, ще осигури по-гладко 1080p изживяване. Ето подробностите!

YouTube изглежда тества нова опция за потребителите, които стриймват YouTube от мобилното си приложение. Както беше забелязано от потребител на Reddit u/KZedUK (чрез This is Tech Today), се появи нова опция за качество на стрийминг, наречена „1080p Premium“, която беше описана като имаща „Подобрен битрейт“.

Тази нова опция за 1080p Premium стрийминг ще бъде налична за потребителите на YouTube Premium и ще стои редом с „обикновената“ 1080p опция.

„1080p Premium“ ще бъде ексклузивно за абонати на YouTube Premium

Докладите предполагат, че новата опция за „висок битрейт“ 1080p може да задоволи желанието на потребителите да гледат видео с по-високо качество, което може да бъде удовлетворено чрез преминаване към опцията за стрийминг 1440p или 2160p (4K), когато е налична. Тази нова опция може също да компенсира оперативните разходи на YouTube, за да отговори на желанието на потребителите да гледат видео с по-високо качество от мобилни устройства.

Това развитие дойде малко след като Сюзън Войчицки се оттегли като главен изпълнителен директор на YouTube, въпреки че все още не е потвърдено дали тази промяна е резултат от поемането на Нийл Мохан като нов главен изпълнителен директор. Android Police също спекулира, че опцията за видео „1080p Premium“ може също така да постави 60fps и 120fps видеоклипове зад платената стена на YouTube Premium.

Новите стратегии на YouTube по отношение на YouTube Premium ще станат по-ясни през следващия период.

Подобни публикации

  1. Беше разкрито за колко ще се продава TikTok
  2. ChatGPT ще бъде обучаван със съдържание на Reddit!
  3. Рекорден ръст на пазарната стойност на Apple
  4. Grok, изкуственият интелект на X, ще получава всички резюмета на новини от X!
  5. Сключено е ново споразумение между TikTok и Universal Music!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.