Realme копира „Dynamic Island“ на iPhone 14 Prorealme kopira iphone14 pro dinamic

Realme копира „Dynamic Island“ на iPhone 14 Pro

Китайският производител на смартфони Realme копира функцията Dynamic Island на iPhone 14 Pro на своя нов телефон. Ето подробностите! Apple е известна в индустрията като компания, която може да промени парадигмата. Въпреки че най-новата серия iPhone 14 не се различава много от предишното поколение по отношение на дизайна, динамичният остров , който се използва като активна форма за скриване на камерите , беше силно дискутиран. Този дизайн беше отразен и на телефони с Android.

Главният изпълнителен директор на Realme Мадхав Шет потвърди, че телефоните от серията Realme C, които ще пуснат през следващите дни, ще имат подобен на Dynamic Island дизайн, открит в iPhone 14 Pros.

Какво ни очаква в серията Realme C?

Динамичният остров на iPhone 14 Pro и iPhone 14 Pro Max е разработен, за да използва по-активно рамковото изображение, създадено от камерите, скрити в панела. Този раздел, наречен Dynamic Island, предоставя различни удобства на потребителите.

Установено е, че състоянието на зареждане може да се види в собствения дизайн на Realme, който той нарича Mini Capsule. От друга страна, докато други подробности за дизайна не са разкрити, се смята, че Mini Capsule ще се използва активно по подобен начин на iPhone 14 Pros, тъй като му е дадено специално име.

Подобни публикации

  1. Неизвестна функция на Android
  2. С какви цветови опции ще се предлага серия iPhone 16?
  3. Galaxy A получи актуализация на потребителския интерфейс 6.1
  4. Какъв ще бъде животът на батерията на iPhone 16?
  5. Разкритите подробности за Galaxy Z Fold 6 развълнуваха феновете на Samsung!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.