YouTube представя нов изкуствен интелект!youtube ai dream track

Ще можете да накарате известни певци да пеят всяка песен, която искате в YouTube: Представен е нов изкуствен интелект!

YouTube изглежда достатъчно амбициозен, за да накара всеки да стане певец с новите си инструменти за изкуствен интелект. Ето подробностите! Новите инструменти за изкуствен интелект на YouTube ще ви позволят да създадете вашата мечтана песен с гласа на известен певец. YouTube наскоро започна да се фокусира върху базирани на изкуствен интелект инструменти и се подготвя да направи инструментите достъпни за потребителите.

Накарайте певците да казват каквото искате: Dream Track

Първият от тях е инструмент за изкуствен интелект, наречен Dream Track, който ви позволява да използвате звуците на група от девет основни изпълнители, за да създадете 30-секундни музикални записи за YouTube Shorts. Начинът, по който работи тази функция, е, че въвеждате текст, описващ това, което искате да чуете, и след това избирате певец, който се появява в интерфейса на инструмента. Участващите музиканти включват John Legend, Sia и T-Pain; Всички те са дали съгласието си да участват в програмата. Първоначално Dream Track ще бъде достъпен на мобилни устройства за малка група американски създатели на съдържание. Няма информация кога ще бъде пусната по-широка версия или настолна версия.

Превърнете звуците в музика: Музикални AI инструменти

Вторият инструмент с изкуствен интелект може да създава песни от качен вокален образец и се нарича Music AI Tools. Например кратък звукозапис на вашето тананикане може да се превърне в звук, записан с инструмент.youtube ai instrument Интерфейсът на инструмента за изкуствен интелект наподобява класически програми за редактиране на аудио заедно с различни инструменти за редактиране. Могат да се правят редакции на записи, преобразувани от звук в музика чрез интерфейса.

Google казва, че в момента тества функцията със специална група от „художници, автори на песни и продуценти“ от цялата музикална индустрия в програмата Music AI Incubator на YouTube. Няма информация кога ще бъде широко пуснат. Какво мислите за новите инструменти за изкуствен интелект на YouTube? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Популярната функция на Instagram идва в YouTube!
  2. WhatsApp функция която ще се срещне с превод на живо
  3. Spotify функция която ще позволи да оставите коментар на подкастите!
  4. Функция за редактиране на снимки в Whatsapp
  5. Голяма стъпка за сигурността на потребителите на WhatsApp: Синя значка идва!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.