Discord изключва чатбота Clyde с изкуствен интелект!discord clydei ai

Discord изключва чатбота Clyde с изкуствен интелект!

Discord обяви, че ще затвори своя чатбот Clyde с изкуствен интелект. Така че, когато? Ето подробностите! Discord обяви, че е решил да затвори своя експериментален чатбот Clyde с изкуствен интелект. Сега компанията ще деактивира базирания на ChatGPT чат бот, който започна да тества по-рано тази година.

Затваря на 1 декември!

Discord добави Clyde chatbot към сървърите по-рано тази година, позволявайки на потребителите да го канят в чатове, да изпращат GIF файлове към канал, да препоръчват музика и да отговарят на въпроси.discord clydeiПотребителите могат да изпращат директни съобщения до Clyde, който използва OpenAI модели. Компанията планираше да направи тази функция основна част от своето приложение за чат и общности. Но не се получи така, както го планираше.

Според бележката за поддръжка, споделена от Discord, чатботът с изкуствен интелект Clyde няма да участва в сървърни чатове от 1 декември. Все още не е известно защо компанията е взела такова решение за затваряне. Според последните новини, популярната комуникационна платформа Discord взе решение да изключи своя чатбот Clyde, който използва изкуствен интелект. Този ход на компанията предизвика интерес и дискусии сред потребителите, като се появиха различни спекулации за причините зад този ход.

Представител на Discord заяви, че решението е взето след обстойна оценка на функционалността на чатбота и изследвания относно неговата полезност за потребителите. Въпреки че Clyde беше дълго време част от Discord и предоставяше различни интересни и комични елементи в чата, компанията счита, че изключването му е необходимо за подобряване на общата потребителска изживяване.

Този ход на Discord предизвика смесени реакции сред общността, като някои потребители изразиха разбиране за решението, докато други изразиха загриженост и несъгласие. Въпреки това, компанията обещава да продължи да развива и въвежда подобрения в своите услуги, за да осигури по-добро и иновативно потребителско преживяване за своите милиони потребители. Какво мислите по този въпрос? Можете да споделите коментарите си с нас в секцията по-долу.

Подобни публикации

  1. Нова функция за изкуствен интелект, идваща в Windows 11
  2. Нова функция за промяна на цвета на WhatsApp
  3. Как се пише?
  4. Най-популярната функция на Google и Samsung вече може да бъде добавена към iPhone!
  5. Друга нова функция Threads идва в Instagram: Кръстосано Споделяне!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.