YouTube Premium: Все още можете да го получите на по-достъпна цена!youtube premium tseni

Увеличенията, които идват при много абонаментни услуги, идват и към YouTube Premium, но е възможно да станете по-достъпни с нов метод. Ето подробностите!

YouTube Premium, услугата на YouTube, която предоставя възможност за гледане на видеоклипове без реклами, скоро ще бъде увеличена за България. Въпреки че новите абонаментни такси се увеличиха значително с това ново повишение, все още има начини да се абонирате за по-достъпен.

Разгледай Още: Обявена е датата за представяне на Samsung Galaxy S23

Студентският план на YouTube Premium ще бъде увеличен. Друго важно развитие по отношение на тези нови повишени цени, които ще се осъществят от 20 ноември, е, че тези повишени цени ще бъдат валидни само за потребители, които са членове чрез Android и уеб. Ако се абонирате през iPhone, процентът на увеличение на цената ще бъде около 135% .

Абонаментите за устройства на Apple са по-скъпи

Абонаментите често са по-скъпи поради допълнителните удръжки за плащания, направени чрез iPhone. Тези суми ще важат и за повишения на YouTube Premium, но тези, които се абонират за YouTube Premium през мрежата и подновят абонамента си чрез iPhone или iPad, ще могат да се абонират на по-достъпна цена. Вместо за семейния план, ще бъде възможно да се абонирате поради пускането в мрежата.

Не е известно дали тази празнина ще бъде запълнена в бъдеще, но когато съкращенията на Apple се добавят към увеличенията, които идват всеки ден, сумата, която възниква, е доста висока, така че изглежда, че тези, които планират да се абонират, трябва да предпочетат този начин за сега.

Подобни публикации

  1. Популярната функция на Instagram идва в YouTube!
  2. WhatsApp функция която ще се срещне с превод на живо
  3. Spotify функция която ще позволи да оставите коментар на подкастите!
  4. Функция за редактиране на снимки в Whatsapp
  5. Голяма стъпка за сигурността на потребителите на WhatsApp: Синя значка идва!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.